- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #107.821
Napiim bir ben var içimde aklı fikri yemekte susmuyor o yüzdende onunla konuşmuyomYemede yaninda yat sonra gel buraya artıyım de
Yardımı olmasa zaten atalım çöpe gitsin bunları. Ama okul iyi oluyormuş büyük kiz 2. Sınıfa gidiyor sorun yokta küçük olanı bugün anaokula başladı. İnat dediğim dedik bugünü dedim atlatirsak bir daha böyle gider
Niloyayimi neguzel isteAh benim oğlan okulda kız daha 1 yaşında evde. Bugun oyun parkından çıkmayı öğrendiAkşama kadar NİLOYA NİLOYA
Afiyet olsun canımBende yazam menümü
Şekersiz 7. Gün
Kahvaltı yok
Öğle yemeği 3 kepçe mercimek çorbası
2 haşlanmış
1 kase salata
1 bardak ayran
Akşam 18.45 te
2 dilim tam tahıllı ekmekle yapılmış sandviç
E Elif_Eylul
IYi aksamlar canim iyi yapmışsinızİyi akşamlar kaptancım :) eve geldim, bugün pazar günümüz meyve sebze aldık geldik kardeşimleE Elif_Eylul
Dobicik cumartesi sünnet düğünü heyecanından yemeden içmeden kesildiIYi aksamlar canim iyi yapmışsinız
Dobicikmi meyve yicek
Afiyet olsun canımBugünki menüm (şekersiz 3.gün)
Öğlen hastanedeki yemeği beğenmedim, hepsinden tadımlık aldım.
Sebze ezme çorbası
Tavada kumpir
Piliç Topkapı diye birşey. (İçi pirinç dolu tavuk)
16:00 elma, nektarin ve anjelika yiyip günü kapattım
E Elif_Eylul
Hadiyaaa omu sünnet olucak Rabbim damatlığınıda göstersin insaAllahDobicik cumartesi sünnet düğünü heyecanından yemeden içmeden kesildi
Kolay gelsinBen yine domates peşinde .salça/menemenEki Görüntüle 3129073
Amin, inşallah.Hadiyaaa omu sünnet olucak Rabbim damatlığınıda göstersin insaAllah
Filmi oooo çok büyük attin yaparsa nerden bulcaz fili
Coktannnİyi yolculuklar dicemde varmışsındır varacağın yere
Kokay gelsin masallahBen yine domates peşinde .salça/menemenEki Görüntüle 3129073
Cok muBide balli avakado
Bizde daha düne kadar Niloya ile büyüdük şimdi Z takımı seyrediyor sıpaAh benim oğlan okulda kız daha 1 yaşında evde. Bugun oyun parkından çıkmayı öğrendiAkşama kadar NİLOYA NİLOYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?