- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.541
Gecen cuma 83.6 kilon canimYok kız pazartesi 84.4 dün bugün tam 84
Ayy bitsin diye dua ediyorum.ama parada lazim evi yaptirmayaE Elif_Eylul daha çok varmı incirin bitmesine
Tamam luppo yemeye devam
BiliyomHoşbuldum canim
Cumaya göre hareket ediyoruz ya
Tamam luppo yemeye devam
Eee ne soruyon laynn misal pazartesi eksi geldin ama cumaya yedin yedin arti geldin pazartesi baz almicaksinizBiliyomanladık heyheylisin
Bende yedim ama gitmis luppolar
İnşallah tez zamanda ya çok yoruldunAyy bitsin diye dua ediyorum.ama parada lazim evi yaptirmaya
Belki 15gun sürer gibi canim
Tamm o caman cülide olçunEee ne soruyon laynn misal pazartesi eksi geldin ama cumaya yedin yedin arti geldin pazartesi baz almicaksiniz
Sen çalışıyorsun eritiyorsunBende yedim ama gitmis luppolar
5dk sen verirsin kızSen çalışıyorsun eritiyorsun
Annem diyor artık diyet yapma kızı okula götürüp getiriyorsun zaten eritirsin öylede çok kilon yok diyor dedim anne sanırsın 1 saatlik yol gidiyorum okulla aramız 5 dk
Ben azrailim sizin başinızaAnne eve gelirde yetişkin kızları hiç bir iş yapmaz anne çıldırırya aynı o durumda hissettim kendimi E Elif_Eylul gelince bi çeki düzen veresim geldi kendime
Göbeeeem var yaaa bi şu 60'ı göremedim5dk sen verirsin kız
Ama boyun var zaten kilonu korusan yetcek
Seni bile yiyebilirikBugün neler yiyceniz hele diyin bakem
Seni bile yiyebilirikBugün neler yiyceniz hele diyin bakem
Valla sen gelince millet gezdiği konulardan hemen buraya ışınlandıBen azrailim sizin başinıza
Bence o eski Azraileden eser yok şimdi bisey dediğinde küsüp gidiyorlar eski halin olsa sayfada bizden başka kimse kalmayacakBen azrailim sizin başinıza
Suanda 19kisiyiz geldigimde 3kisi vardiValla sen gelince millet gezdiği konulardan hemen buraya ışınlandıay çok güldüm
Ben demeyeyim kötü örnek olmayayım arkadaşlaraBugün neler yiyceniz hele diyin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?