Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi canım napsin dün iyi geçmiş gittiğim de aglamiyordu. Gerçi her gün iyi geçiyorda video/foto atılıyor günlük ama bizimki benden ilk defa bu kadar ayrı kalıyor ondan oluyordur.
Olsun alışçak canim daha küçuk buda normal bisey

Günaydin, ben de gözümü ev isi actim. Cöpleri toparlayip esimle ayirip attik kahvalyievi yopla biraz supur bir posta makineye camasir. Anca
Bende çamaşır atacağım makinaya havalar sıcak hemen kurur.

2 satır okuyamayanlardan o. Temizliğe başladım sözde oğlum dedesiyle parka gidecekti cenaze işi çıkmış gidemediler sabahtır onu anlatmaya çalışıyorum
Hadiya üzülmüstür
Başınız sağ olsun

Basiniz sağ olsun canım
2 satır okuyamayanlardan o. Temizliğe başladım sözde oğlum dedesiyle parka gidecekti cenaze işi çıkmış gidemediler sabahtır onu anlatmaya çalışıyorum

Uğruyorum aradaheryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…