- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.781
Olsun alışçak canim daha küçuk buda normal biseyİyi canım napsin dün iyi geçmiş gittiğim de aglamiyordu. Gerçi her gün iyi geçiyorda video/foto atılıyor günlük ama bizimki benden ilk defa bu kadar ayrı kalıyor ondan oluyordur.
Aynen ama eğleniyor belli daha yeni yeni anlatıyor okulda neler yaptığıyla ilgili şeyleri.Olsun alışçak canim daha küçuk buda normal bisey
Gör bak kendi kalkıcak gidicek sabırAynen ama eğleniyor belli daha yeni yeni anlatıyor okulda neler yaptığıyla ilgili şeyleri.
Anam soruyordu yapacakmı diye,dedim konusmadik anne
He bende konuşmadım görüntülü konuştuk ama aklıma gelmedi.Anam soruyordu yapacakmı diye,dedim konusmadik anne
Günaydın canımGünaydin, ben de gözümü ev isi actim. Cöpleri toparlayip esimle ayirip attik kahvalyievi yopla biraz supur bir posta makineye camasir. Anca
2 satır okuyamayanlardan o. Temizliğe başladım sözde oğlum dedesiyle parka gidecekti cenaze işi çıkmış gidemediler sabahtır onu anlatmaya çalışıyorum
Bende çamaşır atacağım makinaya havalar sıcak hemen kurur.Günaydin, ben de gözümü ev isi actim. Cöpleri toparlayip esimle ayirip attik kahvalyievi yopla biraz supur bir posta makineye camasir. Anca
Günaydin, ben de gözümü ev isi actim. Cöpleri toparlayip esimle ayirip attik kahvalyievi yopla biraz supur bir posta makineye camasir. Anca
Hadiya üzülmüstür2 satır okuyamayanlardan o. Temizliğe başladım sözde oğlum dedesiyle parka gidecekti cenaze işi çıkmış gidemediler sabahtır onu anlatmaya çalışıyorum
2 satır okuyamayanlardan o. Temizliğe başladım sözde oğlum dedesiyle parka gidecekti cenaze işi çıkmış gidemediler sabahtır onu anlatmaya çalışıyorum
Doğruyu söyeleyenin saçını çekiyolaaaaaasussana be
PehhhDoğruyu söyeleyenin saçını çekiyolaaaaaa
Uğruyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?