- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.801
Ooo Maşallah canımUğruyorum aradaheryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım
Oooo iyiymis kalpazan degilsin sen canimUğruyorum aradaheryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım
Ooo Maşallah canım
Biraz olsam iyi olurmuş ,hep koşturuyorumOooo iyiymis kalpazan degilsin sen canim
Git ev az temiz kalsınUğruyorum aradaheryeri süpürdüm, halıları sildim ,1 makina kurup serdim topladım 2 ciyi çalıştırdım serdim ,bardakları falan domestosa bastım, bu saate kadar bunları yaptım ilerki saate kadar daha neler yaparım bilmiyorum ha belki gorumcemle çocukları akşam üstü parka götürürüz ordan bize geçelim dedi de gidip gitmemekte kararsızım
Hani kociskona birşey yapmadın mi yazık adamaBugün neler yaptık tipiğimiz hayırlı olsun.
Sabah yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı
Banyo yıkandı
Robot çalıştırıldı
Mutfak tezgahı yıkandı
Baharat dolabı düzenlendi
Bebeye çorba yapıldı
Kahvaltı
Akşama inşallah yemek
Yazarken sıkıldım yav
Şehir dışına çıktı akşam gelecekmişHani kociskona birşey yapmadın mi yazık adama
Yok temiz kalırsa rahatsız oluruzGit ev az temiz kalsın
Ay en sevdiğim günler eşimin dışarıda yediği günlerŞehir dışına çıktı akşam gelecekmiş
Oracıkta yer
Kocaya kahvaltıBugün neler yaptık tipiğimiz hayırlı olsun.
Sabah yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı
Banyo yıkandı
Robot çalıştırıldı
Mutfak tezgahı yıkandı
Baharat dolabı düzenlendi
Bebeye çorba yapıldı
Kahvaltı
Akşama inşallah yemek
Yazarken sıkıldım yav
Hani kociskona birşey yapmadın mi yazık adama
Hadi hayırlısı canim,artık mezun olda git başımdanSabah tamı tamına 66 kilogram 900 gram çıktımben cumaya mezun oluyorum sanırsam zahir çok heyecanlıyım
Bn hiç hazırlamıyorum erken çıkıyorKocaya kahvaltı
Küsler küs
Ayyy yok Allah yazdıysa bozsun çocuklarıma şükür ediyorum onunkiler çocuk değil canavar çok yaramazlarO zmn görümceni Al getir
Benimkide öyleAy en sevdiğim günler eşimin dışarıda yediği günlerama bizimki dışarıda yiyor 2 saat sonra evde karnı acıkınca bir daha yiyor
Canavarmı yetiştiriryorlarAyyy yok Allah yazdıysa bozsun çocuklarıma şükür ediyorum onunkiler çocuk değil canavar çok yaramazlar
Pok yiyin deyinBenimkide öyle
Kvdeye dek getirmiş kadın kanatsız melek resmen, kp vefat etti birlikte oturuyorlar kv daha çok bakıyor çocuklara bizimki bide daha beğenmiyor annesi gibi olsaydı kapi dışarı ederdi heraldeCanavarmı yetiştiriryorlatonların bakimida zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?