- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.861
Neden bitmez bu ev işleri bilmem yaBen daha yeni süpürge yapiyorum,simdi yemek yapicam off off
Bitmeyen ev işi yapmışlarNeden bitmez bu ev işleri bilmem ya
Hehe sen öyle sanSevilmiyormuş
Sende kimsin?
Uyucam simdi , gece 6 kez uyandim.Aaaa sendemi kıskandın uyuduğum icin
Ama ben 5buçukta kalkiyorum tarlaya gidiyorum sende kaldir cocuklari o saatte sonra ögle uykusu uyursunuz
Altlari bağlimı yawUyucam simdi , gece 6 kez uyandim.
2 ser kez altlarina cis yapmislar don carsaf degistir , sonra oglum sabah erken geldi ben sizle uyucam yatagina gonderdik ben uyuyamiyorum diye geldi bu seferbugun carsaf kiyafet yikamakla gecti.
Maalesef abla bagli degil ama gece kalkip su icince altlarina yapma olasiliklari cok. Yoksa biz dikkat edip gece de cise kaldirinca olmuyor ama gece uyanip oglum.bayagi su icmis.Altlari bağlimı yaw
Gece çişe göturmek yerine,9dan sonra su verme enson çise götür yapsinlar,neden kaçirıyorlarki yaslarida varMaalesef abla bagli degil ama gece kalkip su icince altlarina yapma olasiliklari cok. Yoksa biz dikkat edip gece de cise kaldirinca olmuyor ama gece uyanip oglum.bayagi su icmis.
3poset dün ayirdim rahatladi sanki dolap,vercem aksama bende,1büyük poset esya topladim onlarida vercem,yepisyeni esyalar duruyor hepsini vercem,aaaa bunebeÇocuklar aşağıya kapıya indi bende ortalığı topladım her yerden oyuncak çıkıyor
Ay sabah beri 2 kez süpürdüm 5 kez topladım3poset dün ayirdim rahatladi sanki dolap,vercem aksama bende,1büyük poset esya topladim onlarida vercem,yepisyeni esyalar duruyor hepsini vercem,aaaa bunebe
Haftaya kiminBir davetiye daha haftaya gene dügün
Aman kaç kez topluyozAy sabah beri 2 kez süpürdüm 5 kez topladım
Enverin arkadasi kızını evlendiriyormusHaftaya kimin
Kaç yaşındalar kiMaalesef abla bagli degil ama gece kalkip su icince altlarina yapma olasiliklari cok. Yoksa biz dikkat edip gece de cise kaldirinca olmuyor ama gece uyanip oglum.bayagi su icmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?