Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaa sendemi kıskandın uyuduğum icin

Ama ben 5buçukta kalkiyorum tarlaya gidiyorum sende kaldir cocuklari o saatte sonra ögle uykusu uyursunuz
Uyucam simdi , gece 6 kez uyandim.

2 ser kez altlarina cis yapmislar don carsaf degistir , sonra oglum sabah erken geldi ben sizle uyucam yatagina gonderdik ben uyuyamiyorum diye geldi bu sefer bugun carsaf kiyafet yikamakla gecti.

Uyucam simdi , gece 6 kez uyandim.

2 ser kez altlarina cis yapmislar don carsaf degistir , sonra oglum sabah erken geldi ben sizle uyucam yatagina gonderdik ben uyuyamiyorum diye geldi bu sefer bugun carsaf kiyafet yikamakla gecti.
Altlari bağlimı yaw

Maalesef abla bagli degil ama gece kalkip su icince altlarina yapma olasiliklari cok. Yoksa biz dikkat edip gece de cise kaldirinca olmuyor ama gece uyanip oglum.bayagi su icmis.
Gece çişe göturmek yerine,9dan sonra su verme enson çise götür yapsinlar,neden kaçirıyorlarki yaslarida var

Çocuklar aşağıya kapıya indi bende ortalığı topladım her yerden oyuncak çıkıyor
3poset dün ayirdim rahatladi sanki dolap,vercem aksama bende,1büyük poset esya topladim onlarida vercem,yepisyeni esyalar duruyor hepsini vercem,aaaa bunebe

3poset dün ayirdim rahatladi sanki dolap,vercem aksama bende,1büyük poset esya topladim onlarida vercem,yepisyeni esyalar duruyor hepsini vercem,aaaa bunebe
Ay sabah beri 2 kez süpürdüm 5 kez topladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…