- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.341
Afiyet olsun canımSABAH
4 Kepekli Ekmek
salatalık
Menemen
Reçel
Peynir
Çay (şekerli) 2 bardak
Oglen
Uzum
SEFTALI
AKSAM
Döner Pilav
1 Kase Tarhana Çorbası
1 Büyük Bardak Cacık
Su 1.5 litre
Spor 10000 adım
Oldu da daha kırmızılar yok ortadaSeninki daha garanti olmuş.
Adet söktürücü isteOldu da daha kırmızılar yok ortada
Aynen canim ya kadın doğuma giderim ya da aile hekiminden adet söktürücü isterim neredeyse 2 hafta olacakAdet söktürücü iste
Sen gene kadın doğuma git normalmi bu de tahlil yapsinAynen canim ya kadın doğuma giderim ya da aile hekiminden adet söktürücü isterim neredeyse 2 hafta olacak
Kadın doguma git hem ultrasonla baktır bir belki kist falan vardır emin olursunAynen canim ya kadın doğuma giderim ya da aile hekiminden adet söktürücü isterim neredeyse 2 hafta olacak
Sen gene kadın doğuma git normalmi bu de tahlil yapsin
İnşallah bişey yoktur ya spirali cikartmasindan korkuyorum yine gidip taktiramam psikolojim bozulacak artıkKadın doguma git hem ultrasonla baktır bir belki kist falan vardır emin olursun
Canım sana iyi gelmiyorsa napıcaksın kiİnşallah bişey yoktur ya spirali cikartmasindan korkuyorum yine gidip taktiramam psikolojim bozulacak artık
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Bugünki menüm
Sabah: Türk kahvesi
Öğlen: taze fasulye birazcık bulgur pilavı
Akşam: yoğurt, nektari
E Elif_Eylul
İlki kaydi bunda bi sorun yoktu olmazda inşallah Enfeksiyon varsa kesin çıkarırCanım sana iyi gelmiyorsa napıcaksın ki
İnşallah birşey yoktur canım ama mutlaka gitİlki kaydi bunda bi sorun yoktu olmazda inşallah Enfeksiyon varsa kesin çıkarır
He iyi tamamTamam be bende uyumadım
Giderim inşallah canım çarşamba bi oğlanı götüreyim de fırsatım olursa perşembe de ben giderimİnşallah birşey yoktur canım ama mutlaka git
Hayırlısı olsun canımGiderim inşallah canım çarşamba bi oğlanı götüreyim de fırsatım olursa perşembe de ben giderim
Ay inşallah ya ilk ay galiba biraz sancılı geçiyor sabır lazimCanım benimki de zorladı ama ben sadece okula gideceksin diyorum dün gitmicem diye hala agliyordu. Mesela bugün de anne ben seni beklerken hiç ağlamadim dedi değişiyor sürekli halleri.
Geçmiş olsunHallederim canım yarını hafif atlatırsam geçer gider gramcıklaroğlan hastalandı ya. Tam isim bitti düzene giricem diyorum oofff
Evdekiler anca yatdı beya uyudunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?