- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.781
İyi az kaldı o zmnAzaldi canim incir 10da bitti 10bucukta evdeydik yarin gitmicez,artik 2günde bir gezicez
Az kalsın hatta bitsinİyi az kaldı o zmn
Bugün marketin önünden geçerken Bursa incir yazıyordu
Günaydın canımGünaydın kizlar
Erkenden uyandım baktım adet oldum oysa daha 10 gün vardı
Ilaclar yapar canim geriletir yada erken gelirSizce ilaçlardan olabilir mi
Bilmiyorum ya ilk kez böyle oldum bakalım yarın yine gidip hormon testi vereceğim inşallah hormonlar düzenlemiştirIlaclar yapar canim geriletir yada erken gelir
İnşaAllah canim tahlillerini ihmal etme sakinBilmiyorum ya ilk kez böyle oldum bakalım yarın yine gidip hormon testi vereceğim inşallah hormonlar düzenlemiştir
Günaydın
günaydın herkese bilgisayar bulmuşken gireyim deidm , naıslsınız ?
Günaydın kızlar dün fıtıklarım çok ağrıyodu gelemedim
Günaydın kızzllarr
Günaayyddıııınnnnn
Günaydın kızlarGünaydın kizlar
Lens zor ya ben 10 yaşından beri gözlük kullanıyorum lens de kullandım ama ben çok memnun kalmadım. Çizdirmek için araştırma yapiyorumSagol canım gittim sol 1.50 sagda birşey yok gözlük icin 0.25 yazdı ona da
Lens iyi de bakımı cok zor
Ne ilacı kullanıyorsun ki. Bende gelmesini bekliyorum gelmedi.Bilmiyorum ya ilk kez böyle oldum bakalım yarın yine gidip hormon testi vereceğim inşallah hormonlar düzenlemiştir
Günaydın güzellikler
Biz de bugun bakacagiz bakalim.
Abla burada simdi kis gelmeye basladi ikinci el pazarlar aciliyor kiyafet esya ne ararsan. Herkes durumuna bakmadan gidiyor alisveris yapiyor. Keske oralarda da oyle pazarlar olsa. Istanbulda vardi. Istanbuldakiler degerlendirebilir.
Günaydin herkese
Günaydın
Günaydın kızlar
Afiyet olsun canım
Ne dediler canımGidip geldik hastaneye
Hic gözlük kullanasım yok benimLens zor ya ben 10 yaşından beri gözlük kullanıyorum lens de kullandım ama ben çok memnun kalmadım. Çizdirmek için araştırma yapiyorum
EeeGidip geldik hastaneye
Alırsın inşallahtelim hiç düzelmicekmiş ya çünkü 9 yıllıkyenisini almaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?