- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.741
Yok ya saglık konusu ertelemeye gelmezErteledim haftaya gitcem canım bir sürü şey çıktı giderim diye diye
Dolmayi ekmeksiz yiyemiyom kız çok güzel oluyoAfiyet olsun canım
Pide ve yarim ekmek o ne kızzaten dolmalari yemissin yanina ekmek neden yedin
Günaydın
Günaydın
Gunaydinn
Günaydın güzelliklerGünaydın
Biz de bugun bakacagiz bakalim.Şimdi kış geliyor çocuklara kışlık bakmak lazım
Abla burada simdi kis gelmeye basladi ikinci el pazarlar aciliyor kiyafet esya ne ararsan. Herkes durumuna bakmadan gidiyor alisveris yapiyor. Keske oralarda da oyle pazarlar olsa. Istanbulda vardi. Istanbuldakiler degerlendirebilir.Hersey cok pahalı gercekten kücücük sweet 100tl oglana mont alcaz 500tl
Günaydın
Günaydın
Gunaydinn
Günaydın
Günaydın bebeklerim
Günaydin herkeseGünaydın
Günaydın güzellikler
Biz de bugun bakacagiz bakalim.
Abla burada simdi kis gelmeye basladi ikinci el pazarlar aciliyor kiyafet esya ne ararsan. Herkes durumuna bakmadan gidiyor alisveris yapiyor. Keske oralarda da oyle pazarlar olsa. Istanbulda vardi. Istanbuldakiler degerlendirebilir.
Günaydin herkese
Çok şükür yuvarlanıp gidiyoruzgünaydın herkese bilgisayar bulmuşken gireyim deidm , naıslsınız ?
Günaydın Geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?Günaydın kızlar dün fıtıklarım çok ağrıyodu gelemedim
telim hiç düzelmicekmiş ya çünkü 9 yıllıkÇok şükür yuvarlanıp gidiyoruz
Sen nasılsın? Ne zaman düzelecek tel?
Masallah iphone muydutelim hiç düzelmicekmiş ya çünkü 9 yıllıkyenisini almaya çalışıyorum
Sagol canım gittim sol 1.50 sagda birşey yok gözlük icin 0.25 yazdı ona daGeçmiş olsun haber et bakalım neden öyle olmuş
Lens iyi de bakımı cok zorOnu hiç yapamam
Hadi hayırlı olsunSagol canım gittim sol 1.50 sagda birşey yok gözlük icin 0.25 yazdı ona da
Lens iyi de bakımı cok zor
Sagol canım bakalımHadi hayırlı olsun
O kadar temizliğe fıtıklar ne yapsınGünaydın kızlar dün fıtıklarım çok ağrıyodu gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?