- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.801
Ne dediler canım
Durumu iyi görünüyor dedi bu sefer idrarini yaparken video çek dedi incemi yapıyor kalın mi o çok önemliymiş ona bakacaklarmis 1 ay sonra kontrol yine takip edicem o zamana kadar sizdiriyormu ince mi yapıyor falan işte
Haydaaa nasil cekcen videoDurumu iyi görünüyor dedi bu sefer idrarini yaparken video çek dedi incemi yapıyor kalın mi o çok önemliymiş ona bakacaklarmis 1 ay sonra kontrol yine takip edicem o zamana kadar sizdiriyormu ince mi yapıyor falan işte
Dondurma ye ben yedimKasık ağrım oluyor ama regl gelmiyor canım yine tatlı şeyler istiyor
Ooo sen çiş yaparken göremiyon bide vodeomu çekcenDurumu iyi görünüyor dedi bu sefer idrarini yaparken video çek dedi incemi yapıyor kalın mi o çok önemliymiş ona bakacaklarmis 1 ay sonra kontrol yine takip edicem o zamana kadar sizdiriyormu ince mi yapıyor falan işte
Haydaaa nasil cekcen video
Banyoya koyayım küvette oynansın desem havalar soğumaya başladı ama mecbur öyle yapcam tek çözüm o duş alacağında bekleyeceğizOoo sen çiş yaparken göremiyon bide vodeomu çekcen
Çikolata kazanına atın beniDondurma ye ben yedim
Olsun azcık sabret çekmeye çalış canim,daha kötü olursa sonra uğraşırsinBanyoya koyayım küvette oynansın desem havalar soğumaya başladı ama mecbur öyle yapcam tek çözüm o duş alacağında bekleyeceğiz
Aman onuda yiyon miden bulaniyorÇikolata kazanına atın beni
Ne ooo biseymi var
Dondurma tatlımı yavDondurma ye ben yedim
Aynen abla aynı şeyi tekrar yaşayacağımıza her fırsatta çekmeye calisicamOlsun azcık sabret çekmeye çalış canim,daha kötü olursa sonra uğraşırsin
Cidden öyleAman onuda yiyon miden bulaniyor
Evet tatlı yawDondurma tatlımı yav
Kiz öyle mide oluyorCidden öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?