- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.281
Biz tarlaya gittik eylul hastayken mızmız sinir oluyorum,cevizi silkelemeye almayin beni dedim,zaten oglan bide arkadasi var 3kisi beni neden aliyosun dedim dinlemiyor,eylul ağla agla yarim saat sonra eve yolladi oğlanla sinir oldum,hem evde islerim bitmedi,hemde cevizler kaldi,Ufff işler niye bitmiyor yav
Kıza çorba yedirdim mutfakta savaş çıktı
He aynı benim kız çok mızmız bugün yine çok şükür iyi yüzü gülüyor dün halı hiç yoktuBiz tarlaya gittik eylul hastayken mızmız sinir oluyorum,cevizi silkelemeye almayin beni dedim,zaten oglan bide arkadasi var 3kisi beni neden aliyosun dedim dinlemiyor,eylul ağla agla yarim saat sonra eve yolladi oğlanla sinir oldum,hem evde islerim bitmedi,hemde cevizler kaldi,
Ayy hasta olduklarinda varyaa nefret ediyorum herseydenHe aynı benim kız çok mızmız bugün yine çok şükür iyi yüzü gülüyor dün halı hiç yoktu
BendeAyy hasta olduklarinda varyaa nefret ediyorum herseyden
Çok geçmiş olsun yaz bitince hep hastalıkBiz tarlaya gittik eylul hastayken mızmız sinir oluyorum,cevizi silkelemeye almayin beni dedim,zaten oglan bide arkadasi var 3kisi beni neden aliyosun dedim dinlemiyor,eylul ağla agla yarim saat sonra eve yolladi oğlanla sinir oldum,hem evde islerim bitmedi,hemde cevizler kaldi,
Ahmete iģne ona şurup verdi,evde olanlari,antibiyotik vermediBendeneyse bir iki güne toparlar dün doktora götürdün mu
Sagol canim basladik artik yavastan hastalanmayaÇok geçmiş olsun yaz bitince hep hastalık
İburamin verdim akşam 1 saatte ter içinde kaldı hiç ateşi çıkmadı bir dsha bugün daha iyi.Ahmete iģne ona şurup verdi,evde olanlari,antibiyotik vermedi
Seninki okula adapte olana kadar bi iyi bi hasta olur sonra alışır bünyeİburamin verdim akşam 1 saatte ter içinde kaldı hiç ateşi çıkmadı bir dsha bugün daha iyi.
Bende 2tane surup var biri o biride aferinİburamin verdim akşam 1 saatte ter içinde kaldı hiç ateşi çıkmadı bir dsha bugün daha iyi.
Igne enazindan toparlar vallaBnm koca dana ilaçları içmiyor hiç iyileşmemiş okulda soğuk içcek içiyormuş dr dedim 15 tane iğne ver de görsün ama vermedi
Aslında evde dursalarda bu sefer abladsn geliyor hastalık alışana kadar artık böyle gidecek.Seninki okula adapte olana kadar bi iyi bi hasta olur sonra alışır bünye
Alerji ilaçlarını bile zar zor içiyorIgne enazindan toparlar valla
Ben oglana söyluyorum icmiyor artik,oda dolaptan icerdi
Umca mı ne bilmiyorum bende almistim fiyati 90 falandi kullan demisti doktorE Elif_Eylul M MissHayaLet umca damla var hasta olmaması için bağışıklık güçlendirici bebeğe oğlana dr veriyor sizde verin kızlara hafif geçirir
Bende alacağım canimm birde pekmezli macun varmış kakaolu ondan alcam sabah akşam bir kaşık.E Elif_Eylul M MissHayaLet umca damla var hasta olmaması için bağışıklık güçlendirici bebeğe oğlana dr veriyor sizde verin kızlara hafif geçirir
Bnde ikisine sabahları pekmez vermeye başladımBende alacağım canimm birde pekmezli macun varmış kakaolu ondan alcam sabah akşam birkaşık.
Bende alacağım canimm birde pekmezli macun varmış kakaolu ondan alcam sabah akşam bir kaşık.
Çarşıya indiğinde bak sen bile kullanabilirsin enazından hafif atlatır hasta oluncaUmca mı ne bilmiyorum bende almistim fiyati 90 falandi kullan demisti doktor
En azından kan yapar kanları düşmez bariBnde ikisine sabahları pekmez vermeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?