- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.321
Kac kilosunki 45 dede bayılayimGene de kendi kilomu kendim almak isterdim kendi emeğimle
İkinci el kilo olmaz, benim Behüce'den neyüm eğsük
O kadarım ama demicem. Sırf sizi daha fazla üzmemek adına.Kac kilosunki 45 dede bayılayim
40 kilo ozamanO kadarım ama demicem. Sırf sizi daha fazla üzmemek adına.
Aşk olsun tertemiz hiç kullanılmamış taze kiloGene de kendi kilomu kendim almak isterdim kendi emeğimle
İkinci el kilo olmaz, benim Behüce'den neyüm eğsük
Üzülmeyiz biz söyle söyleO kadarım ama demicem. Sırf sizi daha fazla üzmemek adına.
Sizin söylediğiniz kilodayım. Fatih'in İstanbul'u fethettiğinde yediği bir porsiyon kadarım. Çok utanıyorum.Üzülmeyiz biz söyle söyle
Kolay gelsin bende halı yıkamayı çok severim ama yıkayamıyom boyun fıtığım aziiiiiSimdik corba icmeye en kolayından
Sizin söylediğiniz kilodayım. Fatih'in İstanbul'u fethettiğinde yediği bir porsiyon kadarım. Çok utanıyorum.
Bir çimento torbası kadar bile yokum.
Bir ağırlığım olsun istiyorum hayatta
Ne verem aplamaBanada
Olur isteğin kiloya gelmek inşallah diyimSizin söylediğiniz kilodayım. Fatih'in İstanbul'u fethettiğinde yediği bir porsiyon kadarım. Çok utanıyorum.
Bir çimento torbası kadar bile yokum.
Bir ağırlığım olsun istiyorum hayatta
Bencede pırıl pırıl yağlarımız varAşk olsun tertemiz hiç kullanılmamış taze kilo
Dimi ne üzülcez biz kendimizi seviyoruz ama tartıya çıkmadığım zaman daha bi seviyomÜzülmeyiz biz söyle söyle
Buldum ben istediğimiNe verem aplama
Bnmki yeni alındı ondan şey etmiştimBencede pırıl pırıl yağlarımız var
Dimi ne üzülcez biz kendimizi seviyoruz ama tartıya çıkmadığım zaman daha bi seviyom
Afiyetle yemek nasip olsun
Amin canım ALLAH razı olsunAfiyetle yemek nasip olsun
ALLAH razı olsun gaptanımAllah sağlıkla yemeyi nasip etsin canım
Yemek, bulasik,ortalık toparlama bittiBisiklet,pilates, cardio bitti
Rabbim yemeye nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?