- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.301
İnşallahEn azından kan yapar kanları düşmez bari
Bakcam canim aklimdaÇarşıya indiğinde bak sen bile kullanabilirsin enazından hafif atlatır hasta olunca
Cikolatayi kim icmezİnşallahzar zor içiyolar çikilata içirsem şişeyi diker kafaya
Bizimkiler de aynı canım çilekli pekmez bile aldım değişik olsun da yeter ki icsinler diyeİnşallahzar zor içiyolar çikilata içirsem şişeyi diker kafaya
Cileklisidemi varmisBizimkiler de aynı canım çilekli pekmez bile aldım değişik olsun da yeter ki icsinler diye
He varmış bize de Doğukan aldı yeter ki yesinler diye özel getirttiCileklisidemi varmis
Iyi yaa neguzelHe varmış bize de Doğukan aldı yeter ki yesinler diye özel getirtti
Keşke takviye edilse seve seve 3-5-7-10 verirdimBu konunun, "ye, yedikçe iştahın artsın ve kilo al" versiyonu da var mı?
Mağduruz.
Az ye öz ye demekBu konunun, "ye, yedikçe iştahın artsın ve kilo al" versiyonu da var mı?
Mağduruz.
Bizim sorunumuz kilo alamıyor olmak o nedenle efenim.Az ye öz ye demek
Bizimde veremiyor olmamiz nalet olsunkiBizim sorunumuz kilo alamıyor olmak o nedenle efenim.
Ekmek arası ekmek makarna pilav yeBizim sorunumuz kilo alamıyor olmak o nedenle efenim.
Yada makarna pilav üstü baklavaEkmek arası ekmek makarna pilav ye
İvit o yüzden bn kendimden ikram ettim yaAnam kilomu alcakmış benmi yanlıs anladim
Bendede al ver ozamanİvit o yüzden bn kendimden ikram ettim ya
Valla bir saldım mi çok güzel kilo alıyorumBizim sorunumuz kilo alamıyor olmak o nedenle efenim.
Gene de kendi kilomu kendim almak isterdim kendi emeğimleKeşke takviye edilse seve seve 3-5-7-10 verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?