- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.341
Amin kaptanımRabbim yemeye nasip etsin insallah
Sen hazırlıkları bitir deAmin canım ALLAH razı olsun
ALLAH razı olsun gaptanım
Yemek, bulasik,ortalık toparlama bittişimdi tarhanayla beraber zaman geçirmece
Afiyetle tükerirsiniz inşallah
Yemek yaptım kocamı beklerken bebe emziriyomEeeee daha daha nasılsınız
Bende hediye aldim arkadaşa,nişana gitmemistim oraya gittim kahve icmeye,annem gelcek corba yap demisEeeee daha daha nasılsınız
Bnde okul dönüşü kız uyudu arabada çıkardım uyandı ayakta sallıyorum bileydim hiç ellemezdim Ahh AhhYemek yaptım kocamı beklerken bebe emziriyomsen napion
Ne çorbası yapıcan yeşil domates yap bnceBende hediye aldim arkadaşa,nişana gitmemistim oraya gittim kahve icmeye,annem gelcek corba yap demis
Oturdum abuk subuk konulara bakıyordumEeeee daha daha nasılsınız
Eferim sanaOturdum abuk subuk konulara bakıyordum
Sağol kuzumAfiyetle tükerirsiniz inşallah
Aynı beyaaaaaEeeee daha daha nasılsınız
Ne çabuk geldi kilo bildirimi yaww ben her sabah tartiliyorum kontrolde olayım diye
Annem mi geliyorBende hediye aldim arkadaşa,nişana gitmemistim oraya gittim kahve icmeye,annem gelcek corba yap demis
Bnde okul dönüşü kız uyudu arabada çıkardım uyandı ayakta sallıyorum bileydim hiç ellemezdim Ahh Ahh
MercimekNe çorbası yapıcan yeşil domates yap bnce
100gram eksi aktif kilo ve menü bildirimi birkac kiside yok herzamanda etiket yapmak istemiyorumNe çabuk geldi kilo bildirimi yaww ben her sabah tartiliyorum kontrolde olayım diye
76.2 şuan guncel
Evet canim otobusteAnnem mi geliyor
Kaç gün kalacak bende kalmıyor 2 sefer olduMercimek
100gram eksi aktif kilo ve menü bildirimi birkac kiside yok herzamanda etiket yapmak istemiyorum
Evet canim otobuste
Dua et gecen gel dedim geldi yoksa sendeydiKaç gün kalacak bende kalmıyor 2 sefer oldu
Ağrım var diyip eve gitmesinDua et gecen gel dedim geldi yoksa sendeydi
Valla bilmiyorum bugun disleri cekildi,corba yap demis sadece,yarin ahmet evde 4kisi tarlalarin hepsini gezcez oda eylüle baksin ertesi gün evdeyiz kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?