- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.481
Hadi inşallahönceden bakıyordum ama 114 ü gördüüm gün bıraktım hepsini ve 99 a indim.şimdi spor da akleyip 80 ler görmek istiyorum.zumba seviyorum
Iyi canim sen halletmişsinBenim belgelerim tamamlandı hemen ya 3 gün falan sürdü o da gözden gecemedigim icin yoksa aynı gün tamamdıartık dersleri sınavları beklemek kaldı
Aslında hastanede zaten hemencecik alabilir
Ehliyet kursumda yardımcı oldu bana hic cıktı almadan hallettim bütün belgeleri saglık raporunu da oraya götürmeme gerek kalmadı e devletten indirip WhatsApp dan attım onlar çıkartıp dosyaya ekliyormus
Görebilin mi göremin mi diyeE Elif_Eylul saglık raporunda birşey yok göz icin birkac harf okutuyor ayaklarını kollarını oynatıyor(ne mana çözemedik) hemen yazıyor gönderiyor bir de o özel hastanede daha kolay alırdı aslında 5 dakika sürmüyor toplasan
Hastanede bisey eksik dedi gecen ama hatirlayamadim oyuzden vermemislerE Elif_Eylul saglık raporunda birşey yok göz icin birkac harf okutuyor ayaklarını kollarını oynatıyor(ne mana çözemedik) hemen yazıyor gönderiyor bir de o özel hastanede daha kolay alırdı aslında 5 dakika sürmüyor toplasan
Bak dogrudur arastırın mutlaka bende merkeze gitmiyorum mesela mahallenin kursuna gidiyorum merkezdeki direksiyon sınavına girdigin yer asırı karısık bircok insan kalıyorIyi canim sen halletmişsin
Elif cok yogun çalısiyor yapamadi hicbirini,birde
Şöyle bisey var gecen doktora gittik doktor tanıdık,diyorki bursa osmangaziden almayin ehliyeti baska ilcesinden alin osmangazi zorluk cikartip vermiyorlar bırakıyorlarmis
Keske güneş kremi sürseydin incire giderken
Yaaa iste gunes kremi sürmek aklina geldimi diye sorunOoooooooo
Ama önceden önlemini alcaktın inşallah fayda eder gerçi kış önümüz düzenli kullan giderler
aynen..devammmHadi inşallah
Bu işinde kötü yanısporla gider
Ayaklarını kollarını oynatıyor kız saf onu cozemedikGörebilin mi göremin mi diye
Ya işte onların gözetmenden kaynaklı başka ilçede yazılsın o daIyi canim sen halletmişsin
Elif cok yogun çalısiyor yapamadi hicbirini,birde
Şöyle bisey var gecen doktora gittik doktor tanıdık,diyorki bursa osmangaziden almayin ehliyeti baska ilcesinden alin osmangazi zorluk cikartip vermiyorlar bırakıyorlarmis
Kondisyona bakıyor zaarAyaklarını kollarını oynatıyor kız saf onu cozemedik
Manuel al dedi çogu kisi,elif otomatik istede,ama arabayi otomatik almak icin 300 400 lazimYa işte onların gözetmenden kaynaklı başka ilçede yazılsın o da
Bn 2 kere kalmıştım psikolojik baskı yapıyorlar saçma sapan konuşuyorlar
Otomatik mi alıyor manuel mi M Mavi Menekse sen nasıl alın
Otomatik al bnce
Yaa nasıl kaldın sende kalcak bir tip yok aslındaYa işte onların gözetmenden kaynaklı başka ilçede yazılsın o da
Bn 2 kere kalmıştım psikolojik baskı yapıyorlar saçma sapan konuşuyorlar
Otomatik mi alıyor manuel mi M Mavi Menekse sen nasıl alın
Otomatik al bnce
Bizim kondisyon nanayKondisyona bakıyor zaar
Ya bencede manuel alsın manuel alır ilerse otomatik arabası olursa kullanır ama otomatik alır hayat bu basa ne gelcegi belli değil belki manuel kullanması gerekir birgünManuel al dedi çogu kisi,elif otomatik istede,ama arabayi otomatik almak icin 300 400 lazim
Manuel de zor ama Bnm manuel ama otomatik kullanıyorumManuel al dedi çogu kisi,elif otomatik istede,ama arabayi otomatik almak icin 300 400 lazim
Birşeye bakıyor da nasıl anlıyor bilemiyorumKondisyona bakıyor zaar
Kız artık manuel araç kalmıyor piyasada herkes rahat ediyor diye hep otomatik alıyorYa bencede manuel alsın manuel alır ilerse otomatik arabası olursa kullanır ama otomatik alır hayat bu basa ne gelcegi belli değil belki manuel kullanması gerekir birgün
Direksiyon hakimiyeti iyi olmazsa otomatik arabada da ha diyince cıkamazManuel de zor ama Bnm manuel ama otomatik kullanıyorum
Öyle stop ettirince kaldırmak zor tecrübe gerek ha diyince yola çıkamıyor
Kız nasıl kalmıyorKız artık manuel araç kalmıyor piyasada herkes rahat ediyor diye hep otomatik alıyor
Hep yanımdaki gözetmen o kadar çok konuşup beni şaşırttı kiYaa nasıl kaldın sende kalcak bir tip yok aslında
Manuel ya esim bana otomatik araba almayacagına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?