Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
önceden bakıyordum ama 114 ü gördüüm gün bıraktım hepsini ve 99 a indim.şimdi spor da akleyip 80 ler görmek istiyorum.zumba seviyorum
Hadi inşallah
Bu işinde kötü yanı sporla gider

Iyi canim sen halletmişsin
Elif cok yogun çalısiyor yapamadi hicbirini,birde
Şöyle bisey var gecen doktora gittik doktor tanıdık,diyorki bursa osmangaziden almayin ehliyeti baska ilcesinden alin osmangazi zorluk cikartip vermiyorlar bırakıyorlarmis

Görebilin mi göremin mi diye

Hastanede bisey eksik dedi gecen ama hatirlayamadim oyuzden vermemisler

Bak dogrudur arastırın mutlaka bende merkeze gitmiyorum mesela mahallenin kursuna gidiyorum merkezdeki direksiyon sınavına girdigin yer asırı karısık bircok insan kalıyor
Biraz direksiyon derslerine giderken sorun yasayacagım ama sınavda yasamaktansa dedim oraya gidiyim

Ya işte onların gözetmenden kaynaklı başka ilçede yazılsın o da
Bn 2 kere kalmıştım psikolojik baskı yapıyorlar saçma sapan konuşuyorlar
Otomatik mi alıyor manuel mi M Mavi Menekse sen nasıl alın
Otomatik al bnce

Manuel al dedi çogu kisi,elif otomatik istede,ama arabayi otomatik almak icin 300 400 lazim

Yaa nasıl kaldın sende kalcak bir tip yok aslında

Manuel ya esim bana otomatik araba almayacagına göre

Manuel al dedi çogu kisi,elif otomatik istede,ama arabayi otomatik almak icin 300 400 lazim
Ya bencede manuel alsın manuel alır ilerse otomatik arabası olursa kullanır ama otomatik alır hayat bu basa ne gelcegi belli değil belki manuel kullanması gerekir birgün

Manuel de zor ama Bnm manuel ama otomatik kullanıyorum
Öyle stop ettirince kaldırmak zor tecrübe gerek ha diyince yola çıkamıyor

Ya bencede manuel alsın manuel alır ilerse otomatik arabası olursa kullanır ama otomatik alır hayat bu basa ne gelcegi belli değil belki manuel kullanması gerekir birgün
Kız artık manuel araç kalmıyor piyasada herkes rahat ediyor diye hep otomatik alıyor

Manuel de zor ama Bnm manuel ama otomatik kullanıyorum
Öyle stop ettirince kaldırmak zor tecrübe gerek ha diyince yola çıkamıyor
Direksiyon hakimiyeti iyi olmazsa otomatik arabada da ha diyince cıkamaz bu araba işi pratiğe bakıyor tamamen

Yaa nasıl kaldın sende kalcak bir tip yok aslında

Manuel ya esim bana otomatik araba almayacagına göre
Hep yanımdaki gözetmen o kadar çok konuşup beni şaşırttı ki
Psikolojik baskı oldu resmen yok direksiyon hakimiyeti yok, yok çizgi dışına çıkıyor park edemiyor 2. Defada ki gözetmen Allah razı olsun o kadar beni rahatttı ki park etmeyi filan yapınca daha geride stop etsen bile geçtin dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…