Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Direksiyon hakimiyeti iyi olmazsa otomatik arabada da ha diyince cıkamaz bu araba işi pratiğe bakıyor tamamen
Tabi canım öyle 2 günde trafiğe çıkmak zor iş

Bn sonrasında 7-8 saat özel direksiyon dersi aldım çocuğu okula götür getir pratik oldu

Hep sans isi bu gözetmenler ya
Benim kuzenim bir ay önce aldı kız debriyajdan ayagını hic cekmeden 2 de araba bile kaldırmıs ve gecti ilkinde hoca diyor farketmedi farkettiyse de umursamadı diyor

Ya bencede manuel alsın manuel alır ilerse otomatik arabası olursa kullanır ama otomatik alır hayat bu basa ne gelcegi belli değil belki manuel kullanması gerekir birgün
Bnm manuel ama hiç manuel kullanmadım

Hep sans isi bu gözetmenler ya
Benim kuzenim bir ay önce aldı kız debriyajdan ayagını hic cekmeden 2 de araba bile kaldırmıs ve gecti ilkinde hoca diyor farketmedi farkettiyse de umursamadı diyor
İşte bazısı çok geriyor
Bn ilkinde arabayı kaldırırken stop ettirdim

Tabi canım öyle 2 günde trafiğe çıkmak zor iş

Bn sonrasında 7-8 saat özel direksiyon dersi aldım çocuğu okula götür getir pratik oldu
Benim esim sagolsun bu konuda destekti 1 senedir musait yollarda hep verdi bir tek trafiğe cıkmam kaldı onu da ben ehliyet olmadan istemedim zaten

Benim esim sagolsun bu konuda destekti 1 senedir musait yollarda hep verdi bir tek trafiğe cıkmam kaldı onu da ben ehliyet olmadan istemedim zaten
Bnm ki korkudan el hep el freninde hayatta tahammül yok bi kere yolda inmiştim arabayı durdurup

İşte bazısı çok geriyor
Bn ilkinde arabayı kaldırırken stop ettirdim
Heyecandan işte ben simdi 3-4 arabanın debriyajını denedim o yuzden heyecan yapmazsam stop ettirmem diye düşünüyorum ( sınavda kaldı)

Bnm ki korkudan el hep el freninde hayatta tahammül yok bi kere yolda inmiştim arabayı durdurup
Yemin et bizde de tam tersi o gel otur diyor ben istemiyorum korkudan birşey yaparım diye

Park etmem kötüydü o da zamanla iyi oldu
Heee o bende de yok işte 2 kere park ettim 2 sinde de son anda stop etti araba esimde yoktu yanımda ne hata ettigimi de dusunsemde bulamadım

Yemin et bizde de tam tersi o gel otur diyor ben istemiyorum korkudan birşey yaparım diye
Kız valla dört yol ağzıydı sürekli şöyle böyle araba geliyor tak diye bi durdurdum al bin arabana dedim indim sonra arabaya bindirdi eve geldik

Kız bnmki hala bn kullanırken binmiyor arabaya kendi kullanıyor Bnde çok meraklıyım ya diyorum
Oha döverim ben öyle birşey yaparsa ya ne munasebet ben ona canımı Emanet ediyorsam o da etmek zorunda vala kendileri cok mu iyiler sanki

Oha döverim ben öyle birşey yaparsa ya ne munasebet ben ona canımı Emanet ediyorsam o da etmek zorunda vala kendileri cok mu iyiler sanki
Herkes biner o nadir
Şoförüm olmayı tercih ediyor

Kız valla dört yol ağzıydı sürekli şöyle böyle araba geliyor tak diye bi durdurdum al bin arabana dedim indim sonra arabaya bindirdi eve geldik
Öyle yapsa bende sinir olurum ama sus derim inat yapar daha da kötü kullanırım inadın batsın der genelde birşeyi kafaya takarsam yanmıstır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…