Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N N E S L i kız hiç buraya uğramıyorsun hep pastalardasın sohbete hiç katılmıyorsun yoksam devam etmicen mi
devam etmez olur muyum çok kararlıyım bu defa vee zayıflicimmmmm
siparişlerim yoğun biraz.diger taraf malum cumaya kadar

devam etmez olur muyum çok kararlıyım bu defa vee zayıflicimmmmm
siparişlerim yoğun biraz.diger taraf malum cumaya kadar
Arada buraya da gel o zaman
Sohbete dahil ol motiven artar
Yaptıkların tadına bakıyormusun burayada at bizde görelim

M Mavi Menekse sen ehliyet icin hazilriklarinı yaptinmi,benim kız simdi sağlık raporu cikartcak yogunluktan alamadi birtürlu
Benim belgelerim tamamlandı hemen ya 3 gün falan sürdü o da gözden gecemedigim icin yoksa aynı gün tamamdı artık dersleri sınavları beklemek kaldı
Aslında hastanede zaten hemencecik alabilir
Ehliyet kursumda yardımcı oldu bana hic cıktı almadan hallettim bütün belgeleri saglık raporunu da oraya götürmeme gerek kalmadı e devletten indirip WhatsApp dan attım onlar çıkartıp dosyaya ekliyormus

Arada buraya da gel o zaman
Sohbete dahil ol motiven artar
Yaptıkların tadına bakıyormusun burayada at bizde görelim
önceden bakıyordum ama 114 ü gördüüm gün bıraktım hepsini ve 99 a indim.şimdi spor da akleyip 80 ler görmek istiyorum.zumba seviyorum

E Elif_Eylul saglık raporunda birşey yok göz icin birkac harf okutuyor ayaklarını kollarını oynatıyor(ne mana çözemedik ) hemen yazıyor gönderiyor bir de o özel hastanede daha kolay alırdı aslında 5 dakika sürmüyor toplasan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…