- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.601
Oglanda kızda ayni durumda,simdide kocaya gectiGeçmiş olsun canım bağışıklıkların düştüğü zamanlar
Düzelemedilermi daha çocuklar
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Geçmiş olsunAkşam tam herkes uyudu bende güzelce erkenden yattım uyucak derken bu sefer de küçük ateşlendi sabaha kadar onu bekledim 2 günden beri 3/5 saat uyku ile duruyorum.
Sabah doktora götürdük boğazlar sis antibiyotik kaptik geldik şimdi kendime khavalti hazirlicam
Geçmiş olsunBizde de gece boyu ağlamayla geçti artık gece 3 te ağrı kesici verdim 6 da emdi uyudu hatta iyi uyumuşuz okula geç kaldık
Geçmiş olsun bitterimBizde de gece boyu ağlamayla geçti artık gece 3 te ağrı kesici verdim 6 da emdi uyudu hatta iyi uyumuşuz okula geç kaldık
Geçmiş olsun ablaOglanda kızda ayni durumda,simdide kocaya gecti
Evet canım sağolGeçmiş olsun canım bağışıklıkların düştüğü zamanlar
Düzelemedilermi daha çocuklar
Bu aralar bende çok yiyorum, doymak bilmiyorum nedenseCookk yedim bugun dikkat edip öyle yazcam
Sağol canımGeçmiş olsun
Sagol canim sizede gecmis olsunGeçmiş olsun abla
Bizde atlattık sayılır çocukların bi burun akıntısı geçmek bilmiyor
Madimak ot sanirim yada degil ben bilmiyorumBu aralar bende çok yiyorum, doymak bilmiyorum nedensecumaya bugün madımak pişiriyorum ondan çok yesemde sımıntı olmaz sanırım az yağlı yaparım
Evet kaptanım ot tokat ve sivasta yetişiyorMadimak ot sanirim yada degil ben bilmiyorum
Sağol canım valla bacaklarım pert
Günaydın
Sağol canım
Size de çok geçmiş olsun dişler yapiyordur
Sağol kuzum
SaolGeçmiş olsun bitterim
Yani bisey olmaz canim ne olcak oglen akşam ye sen dogru duzgun yemek yemiyorsun sabah oglen aksam busfer gece yükleme yapiyosunEvet kaptanım ot tokat ve sivasta yetişiyor
Saol ne lan
Geçmiş olsun demişSaol ne lan
Sağol ablacımSagol canim sizede gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?