- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.621
TskGeçmiş olsun demişbebe kucağımda gezdiriyorum uyuyor otomatik
Evet gündüzleri iş yaparken yemek aklıma gelmiyor gelsede canım istemiyor bu kezde akşam doymuyorum bıraksam kendimi akşam dünyaları yiycekmiş gibi oluyorum ters zamanda iştahım açılıyorYani bisey olmaz canim ne olcak oglen akşam ye sen dogru duzgun yemek yemiyorsun sabah oglen aksam busfer gece yükleme yapiyosun
Afiyet olsun canımDünkü menümü yazayım E Elif_Eylul
Kahvaltı Eki Görüntüle 3136720
Akşam 2 krep peynir domates çay.
Su 1,5 icmissindir
Ben dun biraz strese girdim midem resmen sürekli actıBu aralar bende çok yiyorum, doymak bilmiyorum nedensecumaya bugün madımak pişiriyorum ondan çok yesemde sımıntı olmaz sanırım az yağlı yaparım
Gecmiş olsun canımOglanda kızda ayni durumda,simdide kocaya gecti
Ozaman artı hep olursunEvet gündüzleri iş yaparken yemek aklıma gelmiyor gelsede canım istemiyor bu kezde akşam doymuyorum bıraksam kendimi akşam dünyaları yiycekmiş gibi oluyorum ters zamanda iştahım açılıyor
Sagol canimGecmiş olsun canım
Bende öyleyim bu aralar çok sıkıntılar var o da hemen yemek yememe vuruyorBen dun biraz strese girdim midem resmen sürekli actıkendimi tutucam artık
Kışın iştah daha çok açılıyor canım.Evet gündüzleri iş yaparken yemek aklıma gelmiyor gelsede canım istemiyor bu kezde akşam doymuyorum bıraksam kendimi akşam dünyaları yiycekmiş gibi oluyorum ters zamanda iştahım açılıyor
Buda rica demek sanirim ah gençlik ah
Aman dikkat et sana geçmesinOglanda kızda ayni durumda,simdide kocaya gecti
Saol
Vala bu duygusal aclıgı yensek bu kilolar kendiliğinden gidecek zatenBende öyleyim bu aralar çok sıkıntılar var o da hemen yemek yememe vuruyor
Operada su isyanı ettin yaSaolgörmemişim ya
Bu opera nasıl hiç bişi görmüyorum ya
Gecer yaa ayni havayi soluyoruz ayni yatakta götümüzü dönüp yatıyoruzAman dikkat et sana geçmesin
He ya sormaOperada su isyanı ettin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?