Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani bisey olmaz canim ne olcak oglen akşam ye sen dogru duzgun yemek yemiyorsun sabah oglen aksam busfer gece yükleme yapiyosun
Evet gündüzleri iş yaparken yemek aklıma gelmiyor gelsede canım istemiyor bu kezde akşam doymuyorum bıraksam kendimi akşam dünyaları yiycekmiş gibi oluyorum ters zamanda iştahım açılıyor

Bu aralar bende çok yiyorum, doymak bilmiyorum nedense cumaya bugün madımak pişiriyorum ondan çok yesemde sımıntı olmaz sanırım az yağlı yaparım
Ben dun biraz strese girdim midem resmen sürekli actı kendimi tutucam artık

Evet gündüzleri iş yaparken yemek aklıma gelmiyor gelsede canım istemiyor bu kezde akşam doymuyorum bıraksam kendimi akşam dünyaları yiycekmiş gibi oluyorum ters zamanda iştahım açılıyor
Ozaman artı hep olursun
Sabah giderken kahvaltini yap,oglen herkes yerken sende enazindan corba yemek ne varsa ye,aksam eve gidincede hafif yiyebilirsin

Kışın iştah daha çok açılıyor canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…