- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.581
Yapacağım kaptanım ama ne kadar artı bildirim yaparım bilemiyorumK Klassklasik bu hafta kilo bildirimi yapıcakmısın yoksa sileyimmi
Günaydın canım Afiyet olsunGünaydınnn
Salı günü menüm :
Kahvaltı ;kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ,büyük ayran
Öğlan : 4 köfte , yarım fırında patates , pilav
Akşam : fırında sebzeli tavuk 3 baget , bi bardak ayran
Günaydın canımGunaydinn
Yok devam edicekmisin yani listeyi temizlicemdeYapacağım kaptanım ama ne kadar artı bildirim yaparım bilemiyorum
Çok geçmiş olsunAkşam tam herkes uyudu bende güzelce erkenden yattım uyucak derken bu sefer de küçük ateşlendi sabaha kadar onu bekledim 2 günden beri 3/5 saat uyku ile duruyorum.
Sabah doktora götürdük boğazlar sis antibiyotik kaptik geldik şimdi kendime khavalti hazirlicam
Ben devam edicem ama bu hafta sonu okumada yapacağız gene adapte olmada problem yaşayacağım en iyisi sen listeden çıkar ben bir toparlanayim dizide boş yere meşgul etmeyeyim bu ara çok yoğun geçiyorYok devam edicekmisin yani listeyi temizlicemde
Carpılara bak masallah
Bir yeri ağrıyordur tamda anlatamadığı yaştaBizde de gece boyu ağlamayla geçti artık gece 3 te ağrı kesici verdim 6 da emdi uyudu hatta iyi uyumuşuz okula geç kaldık
Günaydın
Günaydınnn
Salı günü menüm :
Kahvaltı ;kepek ekmeğine beyaz peynirli tost ,büyük ayran
Öğlan : 4 köfte , yarım fırında patates , pilav
Akşam : fırında sebzeli tavuk 3 baget , bi bardak ayran
GünaydınGunaydinn
Sanırım diş azılar çıkacak sabahta ishak olmuş ateş yok ama vücut ısısı yüksekBir yeri ağrıyordur tamda anlatamadığı yaşta
Yaa sadece senin icinde demiyorum bunu,ben herkesi hergun etiket yapmaya çalısıyorum menu yazın menu yazin menu yazin,bugun kilo bildirimi vs. Vs. Kimisi sallamiyor bile buda haliyle benim zamanimı aliyor gecmise git paylastimi bak git listeye ekle falan filanBen devam edicem ama bu hafta sonu okumada yapacağız gene adapte olmada problem yaşayacağım en iyisi sen listeden çıkar ben bir toparlanayim dizide boş yere meşgul etmeyeyim bu ara çok yoğun geçiyor
Yaaa gecmıs olsun canımAkşam tam herkes uyudu bende güzelce erkenden yattım uyucak derken bu sefer de küçük ateşlendi sabaha kadar onu bekledim 2 günden beri 3/5 saat uyku ile duruyorum.
Sabah doktora götürdük boğazlar sis antibiyotik kaptik geldik şimdi kendime khavalti hazirlicam
Gecmiş olsun canımBizde de gece boyu ağlamayla geçti artık gece 3 te ağrı kesici verdim 6 da emdi uyudu hatta iyi uyumuşuz okula geç kaldık
Cookk yedim bugun dikkat edip öyle yazcamLeynnn niye çarpı yazsana menüyü
Sağol canım valla bacaklarım pertGünaydın canım
Çok gecmis olsun,normal bu bizdede herkes hasta
GünaydınGunaydinn
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Size de çok geçmiş olsun dişler yapiyordurBizde de gece boyu ağlamayla geçti artık gece 3 te ağrı kesici verdim 6 da emdi uyudu hatta iyi uyumuşuz okula geç kaldık
Sağol kuzumYaaa gecmıs olsun canım
Geçmiş olsun canım bağışıklıkların düştüğü zamanlarAkşam tam herkes uyudu bende güzelce erkenden yattım uyucak derken bu sefer de küçük ateşlendi sabaha kadar onu bekledim 2 günden beri 3/5 saat uyku ile duruyorum.
Düzelemedilermi daha çocuklarGünaydın canım
Çok gecmis olsun,normal bu bizdede herkes hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?