- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.801
Erken kapatmıssın günü28 Eylül menü E Elif_Eylul
Ara Bir sütlü kahve
su 1 litre yatana kadar 2,5 olur kosturmadan icemedim.
Dün krep yediğim için bugün daha dengeli yaptım. Dsha sonra kahve içerim.
Eki Görüntüle 3136973 Eki Görüntüle 3136974
Ikili üçlüde olsa çok kisi kalmadı,yada kimse eşini takip etmiyor,bakin hâlaa menu yazmayan,yada bir günaydin demeyen insanlar var,bende bunun artık takibini yapmicam,surekli etiket yapiyorum vee kimse dönmuyor
Benimde trenç almam lazım ama kim bilir nekadardırBirgün incir topla montta ayakkabıya ivıra zivira ver
Valla ben kendime bisey alamicam bu gidisleBenimde trenç almam lazım ama kim bilir nekadardır
Yulaf tost denedin miLifli gıda almam gerekiyormuş diye yulaf aldım ama iğrenç bir tat. İçine bal yoğurt falan koyup yiyorum ama gerçekten evlat olsa sevilmez.
Tarçın koydum midemi bulandırdı. Bunun lezzetli bir hale gelmesi mümkün mü sizce?
Nasıl yani? Ekmeğin arasına yulaf mı koyup tost yapıyoruz?Yulaf tost denedin miaslında güzel ama damak tadına mı uymadı acaba
Yok hayır canımNasıl yani? Ekmeğin arasına yulaf mı koyup tost yapıyoruz?
Onu hiç duymamıştım ama içinde yumurta varsa yerim gibime geliyor.Yok hayır canım
Yogurt yumurta yulaf karıştırıyorsun tavaya ya da tost makinesine döküp pişiriyorsun ikiye katlayıp arasına peynir
Rica ederim internete yazarsanız daha detaylı tarif bulursunuz hemde görsel bulursunuz nasıl yapılacağını daha iyi anlarsınız o sekildeOnu hiç duymamıştım ama içinde yumurta varsa yerim gibime geliyor.
Az bir deneme yapayım bu akşam yemekte yalnızım nasılsa. Hem ne yiyeceğim derdinden de kurtulurum, hem de denemiş olurum.
Aslında sütle güzel oluyor ama sütü sindiremiyorum. Laktozsuz sütü bile.
O nedenle evde yoğurt mayalıyorum ben de.
Bakalım güzel olursa ikinci kez teşekkür edeceğim. İlkini şimdi söylemiş olayım.
Sağ olun
Yoğurt ananas tarçın yulaf en sevdiğim şekli yada sütle haşlayıp lapa yapılıyorLifli gıda almam gerekiyormuş diye yulaf aldım ama iğrenç bir tat. İçine bal yoğurt falan koyup yiyorum ama gerçekten evlat olsa sevilmez.
Tarçın koydum midemi bulandırdı. Bunun lezzetli bir hale gelmesi mümkün mü sizce?
Gerçekten yulaf iğrenç. Ben istifra etmeye kadar gidiyorum onu yediğimde afedersin. Hiçbir şekliyle yenmiyor. Başta yiyemedi mi yiyemiosun. Otadi yok edemiosunLifli gıda almam gerekiyormuş diye yulaf aldım ama iğrenç bir tat. İçine bal yoğurt falan koyup yiyorum ama gerçekten evlat olsa sevilmez.
Ben süt,yulaf,cilekle smoothie yapiyorum,yada herhangi bir meyveyleLifli gıda almam gerekiyormuş diye yulaf aldım ama iğrenç bir tat. İçine bal yoğurt falan koyup yiyorum ama gerçekten evlat olsa sevilmez.
Yok ya o kadar kötü değilGerçekten yulaf iğrenç. Ben istifra etmeye kadar gidiyorum onu yediğimde afedersin. Hiçbir şekliyle yenmiyor. Başta yiyemedi mi yiyemiosun. Otadi yok edemiosun
Sütü sindiremiyorum yoksa eminim sütlü olan en güzeli zatenBen süt,yulaf,cilekle smoothie yapiyorum,yada herhangi bir meyveyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?