Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ikili üçlüde olsa çok kisi kalmadı,yada kimse eşini takip etmiyor,bakin hâlaa menu yazmayan,yada bir günaydin demeyen insanlar var,bende bunun artık takibini yapmicam,surekli etiket yapiyorum vee kimse dönmuyor

Yulaf tost denedin mi aslında güzel ama damak tadına mı uymadı acaba

Nasıl yani? Ekmeğin arasına yulaf mı koyup tost yapıyoruz?
Yok hayır canım
Yogurt yumurta yulaf karıştırıyorsun tavaya ya da tost makinesine döküp pişiriyorsun ikiye katlayıp arasına peynir

Yok hayır canım
Yogurt yumurta yulaf karıştırıyorsun tavaya ya da tost makinesine döküp pişiriyorsun ikiye katlayıp arasına peynir
Onu hiç duymamıştım ama içinde yumurta varsa yerim gibime geliyor.
Az bir deneme yapayım bu akşam yemekte yalnızım nasılsa. Hem ne yiyeceğim derdinden de kurtulurum, hem de denemiş olurum.
Aslında sütle güzel oluyor ama sütü sindiremiyorum. Laktozsuz sütü bile.
O nedenle evde yoğurt mayalıyorum ben de.
Bakalım güzel olursa ikinci kez teşekkür edeceğim. İlkini şimdi söylemiş olayım.
Sağ olun

Rica ederim internete yazarsanız daha detaylı tarif bulursunuz hemde görsel bulursunuz nasıl yapılacağını daha iyi anlarsınız o sekilde

Yoğurt ananas tarçın yulaf en sevdiğim şekli yada sütle haşlayıp lapa yapılıyor

Dün bayılmışım yorgunluktan akşam erken yattım dünün ve bugün ki menumu yazayım

Dünkü menü
Sabah klasik kahvaltı zeytin peynir çay domates
Oglen üzüm şeftali
Aksam balık salata
Su 1 litre 8bin adim

Bugun
Menemen çay 3 kepekli ekmek zeytin peynir
Oglen yok çünkü geç kahvaltı yapıyoruz
Aksam pide 3 tane 2 Brdak ayran

1 litre

Bugun hareket yok

Gerçekten yulaf iğrenç. Ben istifra etmeye kadar gidiyorum onu yediğimde afedersin. Hiçbir şekliyle yenmiyor. Başta yiyemedi mi yiyemiosun. Otadi yok edemiosun

Ben süt,yulaf,cilekle smoothie yapiyorum,yada herhangi bir meyveyle

Gerçekten yulaf iğrenç. Ben istifra etmeye kadar gidiyorum onu yediğimde afedersin. Hiçbir şekliyle yenmiyor. Başta yiyemedi mi yiyemiosun. Otadi yok edemiosun
Yok ya o kadar kötü değil

E Elif_Eylul
11:00 kahvaltı fotoda
13:30 2 yk yulaf 3 yk yoğurt tarçın bi nektari 3-5 üzüm 1 lokma ekmek az bitter çiko
Ara kahve bitter çiko
18-19 arası büyük kase salata 6 yk tavuk sote

Eklentiler

• 051B8D99-51DB-4E5F-9820-41BDC9EC08B5.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…