- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.821
Bu da ikinci teşekkürüm olsun. Nefis bir tost ve akşam menüsü oldu benim için...Rica ederim internete yazarsanız daha detaylı tarif bulursunuz hemde görsel bulursunuz nasıl yapılacağını daha iyi anlarsınız o sekilde
Ekmek arası yulaf mjBu da ikinci teşekkürüm olsun. Nefis bir tost ve akşam menüsü oldu benim için...
Ne güzel, çiçek gibi kadınlar, çiçek gibi tarifler
Canı gönülden teşekkür ederim bu tostu görsel/video olarak aratmasam, ekmeğin arasına yulafı koyar kızartırdım
Sen kilo alcaktigın degilmi ekmek arası yulaf kilo yaparBu da ikinci teşekkürüm olsun. Nefis bir tost ve akşam menüsü oldu benim için...
Canı gönülden teşekkür ederim bu tostu görsel/video olarak aratmasam, ekmeğin arasına yulafı koyar kızartırdım
Evet görsel ekledim ve dediğiniz gibi yaptım galiba. Ama tavada değil, fırın kağıdı serilmiş tost makinesinde.Ekmek arası yulaf mj
Aynı şekilde yağsız tavada da krep gibi yapıp tüketebilirsin
Ahahhahaha ya zaten adım çıkmış sülalede, "yarım ekmek arası çeyrek ekmek yiyor" diyeSen kilo alcaktigın degilmi ekmek arası yulaf kilo yapar
Suyla da haşlayabilirsin hassasiyetin varsa elma rendele tarçınSütü sindiremiyorum yoksa eminim sütlü olan en güzeli zaten
Evet tost makinesinde yapamazsan diye tava dedimEvet görsel ekledim ve dediğiniz gibi yaptım galiba. Ama tavada değil, fırın kağıdı serilmiş tost makinesinde.
Kız napayım bebelerin peşime gezmeye su içerim aciktikcaErken kapatmıssın günü
Olsun canim napalim bizde alacağız buyukle küçüğe mont bu seneBirgün incir topla montta ayakkabıya ivıra zivira ver
Aaaa bende yiyemiyordum bu hafta ekmek yerine tükettim neredeyse yulaf tost en güzeli ben yumurta da koymuyorum ya süt ya yoğurt bile iş görüyor sonra basıyorum içine baharat çokta güzel oluyor.Gerçekten yulaf iğrenç. Ben istifra etmeye kadar gidiyorum onu yediğimde afedersin. Hiçbir şekliyle yenmiyor. Başta yiyemedi mi yiyemiosun. Otadi yok edemiosun
Afiyet olsun canımDün bayılmışım yorgunluktan akşam erken yattım dünün ve bugün ki menumu yazayım
Dünkü menü
Sabah klasik kahvaltı zeytin peynir çay domates
Oglen üzüm şeftali
Aksam balık salata
Su 1 litre 8bin adim
Bugun
Menemen çay 3 kepekli ekmek zeytin peynir
Oglen yok çünkü geç kahvaltı yapıyoruz
Aksam pide 3 tane2 Brdak ayran
1 litre
Bugun hareket yok
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
11:00 kahvaltı fotoda
13:30 2 yk yulaf 3 yk yoğurt tarçın bi nektari 3-5 üzüm1 lokma ekmek az bitter çiko
Ara kahve bitter çiko
18-19 arası büyük kase salata6 yk tavuk sote
Bende dükkani kapattımŞimdi dukanımı yapayım gidipte
Afiyet olsun canımIyi akşamlar bugün mutfaktan erken çıktim yazayım hemen
Kahvaltı
2 adet kepekli wasa
2 dilim peynir
5 zeytin ve çay (şekersiz)
KACAMAK DONDURMA
Öğle :meyveli yoğurtlu yulaf lapası
Ara öğün
Kefir
AKSAM :Ciğer sote (yağ eklemeden),salata
Maden suyu 1 saat sonra ...
.
E Elif_Eylul
Bugün 3 litre suyumu da içtim
Rica ederim canımBu da ikinci teşekkürüm olsun. Nefis bir tost ve akşam menüsü oldu benim için...
Gece aclıktan ölmeKız napayım bebelerin peşime gezmeye su içerim aciktikcayoksa bu yağlar gitmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?