- 27 Şubat 2017
- 813
- 3.462
- 113
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.841
Tamam canim kendine iyi bak hakkinda hayirlısı olsunE Elif_Eylul kaptancım
Yediklerimi ve adımlarımı bi süredir paylaşamıyorum. Aralık sonuna kadar tezimi teslim etmem gerekiyor. İş dışında eve gelince onunla uğraşıyorum. Verdiğiniz destek ve süreç için çok teşekkür ederim. Tezimi teslim edip savunana kadar aktif olamayacağımı bildirmek istedim. Hakkınızı helal edin. Emeğiniz çok fazla. Aralıkta iyi haberlerle aranıza dönmek üzere bir süre ara vermek zorundayım
Bir konuya açıklık getireyim, ben yulafı zayıflamak için değil, besin desteği için yemeliyim. Yoksa kim doyar o kadarcık şeyle? Zaten 45 kiloyum, bu yediklerim de muhtemelen beni bir buçuk saat tok tutar. Gene başlarım bir şeyler atıştırmaya. Sorun, yulafın tadı berbat geliyordu ama böyle tost şeklinde olunca lezzetli geldi. Haftada bir bundan da ara öğün yapabilirim.Rica ederim canımcok sevindim yiyebildigine
Ekmek yerine yulaf yerken ekmegin arasına yulaf koymak
Vala biz doymak zorundayız oncacık seyleBir konuya açıklık getireyim, ben yulafı zayıflamak için değil, besin desteği için yemeliyim. Yoksa kim doyar o kadarcık şeyle? Zaten 45 kiloyum, bu yediklerim de muhtemelen beni bir buçuk saat tok tutar. Gene başlarım bir şeyler atıştırmaya. Sorun, yulafın tadı berbat geliyordu ama böyle tost şeklinde olunca lezzetli geldi. Haftada bir bundan da ara öğün yapabilirim.
Başka tarifler de var mı yulafla? Varsa, takipteyim ve denerim.
Süt içebilsem başka şey koymadan da hallederim çok seviyorum süt tadını ama sindiremiyorum, öldürücü sancı yapıyor.Vala biz doymak zorundayız oncacık seyle
Kilo almak istiyorsan E Elif_Eylul dedigi gibi smothie yap icine muz bal yulaf cilek hurma süt fıstık ezmesi koy
45 miiiiBir konuya açıklık getireyim, ben yulafı zayıflamak için değil, besin desteği için yemeliyim. Yoksa kim doyar o kadarcık şeyle? Zaten 45 kiloyum, bu yediklerim de muhtemelen beni bir buçuk saat tok tutar. Gene başlarım bir şeyler atıştırmaya. Sorun, yulafın tadı berbat geliyordu ama böyle tost şeklinde olunca lezzetli geldi. Haftada bir bundan da ara öğün yapabilirim.
Başka tarifler de var mı yulafla? Varsa, takipteyim ve denerim.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Yok canım niye vursunlar cok cok kınarlar inşallah kınadıkları basına gelir onlar da 45 kilo olurSüt içebilsem başka şey koymadan da hallederim çok seviyorum süt tadını ama sindiremiyorum, öldürücü sancı yapıyor.
Neyse artık yoğurtla, çilek muzla ya da ananas falan idare edeceğim.
İyi akşamlaaaar, aldığınız her nefes kalori yaktırsın diye hayır dua ederek gideyim de beni vurmasınlar
Hiç fark etmiyor. Sindiremiyorum, gaz olarak birikiyor ve bir hafta çıkmıyor. Ama tuhaftır sütlaç yiyince ya da muhallebi ya da sütlü başka şey, onda sorun olmuyor. Fakat sütün bizzat kendi yarım çay bardağı bile içsem kabusa dönüyor hayat.Yok canım niye vursunlar cok cok kınarlar inşallah kınadıkları basına gelir onlar da 45 kilo olur
Bitkisel sütleri denedin mi badem sütü yulaf sütü falan? Ya da laktozsuz süt?
Ozaman kefirler dene derim yemekten sonra ek olarak,kefir,muz,yulafla smoothie yap canim,istege baģlı icine hurma bal ekleSüt içebilsem başka şey koymadan da hallederim çok seviyorum süt tadını ama sindiremiyorum, öldürücü sancı yapıyor.
Neyse artık yoğurtla, çilek muzla ya da ananas falan idare edeceğim.
İyi akşamlaaaar, aldığınız her nefes kalori yaktırsın diye hayır dua ederek gideyim de beni vurmasınlar
Eline sağlık Allah yedirmeyi nasip etsin ablamAhaa 2kavanozAllah bereket versin
Sagol canimEline sağlık Allah yedirmeyi nasip etsin ablam
Bu aralar yoğun geçti pasta börek işi...
Rabbim baģışlasin evlatlarini iyi kücük cocuklarla uğraşabiliyosun,dısarıya pastanelere falanmi satış yapiyosun,pasta tamam börektemiBu aralar yoğun geçti pasta börek işi...
Normalde de 2 kızım var. küçük olan 1,5 yaşında..Survivor şartlarinda yaşıyor gibiyim
Muğla da oturuyoruz Ortaca ilçesi...
Öyle biraz mutfakta geçiyor hayatım
Yok kız niye öleyimGece aclıktan ölme
Benim kardesim ölmezYok kız niye öleyim
Çok memnun oldum taniştigimiza...Rabbim baģışlasin evlatlarini iyi kücük cocuklarla uğraşabiliyosun,dısarıya pastanelere falanmi satış yapiyosun,pasta tamam börektemi
Bende bursada yasiyorum 39yasindayim,21,16,4yasina giricek kızım var,ismim filiz
Afiyet olsun canimSelam kızlar
Menüm
Kahvaltı yok
Öğlen 1 tabak madımak
2 bardak ayran
Akşam 1 dolu tabak madımak
1 kase yoğurt
Bir kaç adet makarna
Ara 1 tane hurma 7 tane fındık
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?