- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.321
Gidiyommişket sen bak işineNeyse bu defa kesin gidiyomm işler beni bekler
Sen güzel yiyemiyon ondan ben güzel yerim öyle böyle değilBenim tersine 2 ay diyet 10 ay ni diyet
Yok yok eminim kimse benim kadar yemiyordur bir boğa burcu olarakSen güzel yiyemiyon ondan ben güzel yerim öyle böyle değil
Doktor en fazla 50 yağ oraninda 13 14 diyor aylık yağ kas oranima bakılıyor diyetisyen eşliğinde evde kendi çabamla 120 den 65 e geldim spor yapmayı çok seviyorum50 az değil mi
Anladım canım maşallah çok iyi vermişsin istediğin hedefi görürsün inşAllahDoktor en fazla 50 yağ oraninda 13 14 diyor aylık yağ kas oranima bakılıyor diyetisyen eşliğinde evde kendi çabamla 120 den 65 e geldim spor yapmayı çok seviyorum
Çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalım sağlık li bir şekildeAnladım canım maşallah çok iyi vermişsin istediğin hedefi görürsün inşAllah
İnşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalım sağlık li bir şekilde
Yok yok eminim kimse benim kadar yemiyordur bir boğa burcu olarak
Aaa sendemi öyle yazmıştın
Waooowov laflara bakBende balık burcu olduğum için balık hafızalıyım yiyorum sonra yediğimi unutup yine yiyorum böyle dönüp duruyor
Evdeyim bikere ben
Çıkışa gelKörükcü pis
Bitir bitir
Mutlu yaşlara hoşgeldin28 yaşındayım
Yani yarın 28 olucam
Evli 2 çocuk annesiyim
kızım 1.sınıf a başladı oğlum 4 yaş
45 le evlendim kortizonla 120 yi gördüm kilo vermemi doktor söylüyor ilaçları azaltabilmem için
Ev hanımı yarışmaya SAKARYA dan katılıyorum
TebriksssssBeni neden etmiyon
Aramıza hoşgeldin canım28 yaşındayım
Yani yarın 28 olucam
Evli 2 çocuk annesiyim
45 le evlendim kortizonla 120 yi gördüm kilo vermemi doktor söylüyor ilaçları azaltabilmem için
Ellerine sağlık afiyet ile yiyin
Ellerine sağlık kaptanımtebrikler
Kiz ne ara oldun sen okadarAbla bende bi foto atıp kaçayımmı benide ekle
Hosgeldin canim aramiza28 yaşındayım
Yani yarın 28 olucam
Evli 2 çocuk annesiyim
Geldim,ama uyumuşum 2bucukta yattim simdi kalktimE Elif_Eylul kooooooş ceylaaaaaan
Maşallah de vitaminler falan yaramışKiz ne ara oldun sen okadar
Hosgeldin canim aramiza
Ismim filiz,
Net kilon bu sanırım,listeye eklerim senide,ama senden biraz aktif olmani,burda sohbete de katilmani,menünü eksiksiz her aksam paylasmani,ve kilo bildirimlerini cuma ve pazartesi atmani isticem
Geldim,ama uyumuşum 2bucukta yattim simdi kalktim
Maşallah yarasin koçumaMaşallah de vitaminler falan yaramışbende boş durmadım tabi yedimde yedim iştahım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?