- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.441
Hiç sevmemAbooooğ hemde ilk defa gelcekler en bi sevdiğim
Ben bayılırım,yaaa normal gün olsa neysedeHiç sevmem
Bakalim bikac yer varda ikimize uzakÖnce yeri bulalım
Yeter zaten canın çıkıyo ne ara yapcanValla bisey yapmayı düşünmüyorum canim şu 2gündür tarladan öglen ezani okunuyor öyle geliyoruz, eve gelip kahvaltiyi bile saat 2de yapiyoruz,gidip hazir biseyler alcam
İyi demişsin herkesin işi kendine göreBen bayılırım,yaaa normal gün olsa neysede
Gecen zeynep aradı serpille gelceklermis dedim kusura bakmayin ben sizi incir baslamadan çağardim gelmediniz simdi ben kabul edemem baska zaman
Hic bukadar yorulmamıştım hicbir seneYeter zaten canın çıkıyo ne ara yapcan
Ortada bir yerde buluşalım o zamnBakalim bikac yer varda ikimize uzak
Kimi yerin kahvaltısıda güzel olmuyor bir bakayim benOrtada bir yerde buluşalım o zamn
Abdal fırına gidin ordan tahanlı pide alın yiyin miss kahvaltı sonrada çarşıyı gezinGötür beni gittiğin yere
Bababababa sen oraya gittin ve yeni söylüyorsunAbdal fırına gidin ordan tahanlı pide alın yiyin miss kahvaltı sonrada çarşıyı gezin
Tamam canım haber verKimi yerin kahvaltısıda güzel olmuyor bir bakayim ben
Abdal fırına gidin ordan tahanlı pide alın yiyin miss kahvaltı sonrada çarşıyı gezin
Geçen sene 2 kere geldik dedim ya orda yedik ama abdal çok kalabalıktı tarihi taş fırın cami var karşısında orda yedik çarşıdan yürüyerek gittik kozahanda kayfe içtimBababababa sen oraya gittin ve yeni söylüyorsun
Bana da uğraTamam bineyim şuradan idoya budaya neye olursa
En iyisi ortada buluşalımBana da uğra
Orta ben oluyorumEn iyisi ortada buluşalım
Tmm siz ayşoyka gelin benim bahçede semaver yakıp Kahvaltı yapakEn iyisi ortada buluşalım
Sen bebelisin hazırlık zorlar seniOrta ben oluyorumhem bn bebeliyim bana gelin
BenTmm siz ayşoyka gelin benim bahçede semaver yakıp Kahvaltı yapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?