- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.401
Etiket için @ yazıp nickimizi yazarsan olurÇok teşekkür ederim canım etiketi yapamamışım inşallah alişcam ileri ki günler de
Ben bugünün sporunu spor sayfasına yazdım ama etiket olmayınca gözden kaçıyor canımÇok teşekkür ederim canım etiketi yapamamışım inşallah alişcam ileri ki günler de
Anladım etiketlemeyi lütfen kusuruma bakmayınBen bugünün sporunu spor sayfasına yazdım ama etiket olmayınca gözden kaçıyor canım
Teşekkür ederim canımEtiket için @ yazıp nickimizi yazarsan olur
Cuma ödülü yapılmış masallah
Çok teşekkür ederim 4 yılda 55 kilo verdim bi 15 kilom kaldi onuda sizin le vermek istiyorum çalışkan ve azimli öğrenciyimdirÇok güzel kilo vermissin canim tebrik ederim listeye ekledim
Sorun değil canımAnladım etiketlemeyi lütfen kusuruma bakmayın
Çalişkan ve azimli ögrenci bizim icin önemliÇok teşekkür ederim 4 yılda 55 kilo verdim bi 15 kilom kaldi onuda sizin le vermek istiyorum çalışkan ve azimli öğrenciyimdir
Vaaaaavvv ay tebrik ediyorum ne güzel vermissiniz....120 ile başladım 65 e kadar indim hedef 50
Yürüyüş adım olarak yazmak lazım...dakikasını yazsak da olur muBen bugünün sporunu spor sayfasına yazdım ama etiket olmayınca gözden kaçıyor canım
Kol saatinmi var adim sayarinmi canım,yarısma olunca görüntülü atıyoruz,yarisma olmazsa adimını bildir sadeceYürüyüş adım olarak yazmak lazım...dakikasını yazsak da olur mu
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 dilim ekmek
Omlet,2 ceviz, domates,salatalık
Ara ö. Kahve incir
Öğle . Taze fasulye,salata ve yoğurt
Ara elma ,2 ceviz ve yeşil çay
Akşam .
Taze fasulye,tarhana çorbası ve salata
.
E Elif_Eylul
Ikisi de yok telefondan uygulama mı indireyim...ya da pazartesi bakayım almak içinKol saatinmi var adim sayarinmi canım,yarısma olunca görüntülü atıyoruz,yarisma olmazsa adimını bildir sadece
Teşekkür ederim iyi değil mi menüAfiyet olsun canım
Indirene kadar sporunu yapıp yazabilirsin canimIkisi de yok telefondan uygulama mı indireyim...ya da pazartesi bakayım almak için
Ya oğlana yapmışken faydalandımCuma ödülü yapılmış masallah
Afiyet olsun canım
Guzel bence,ama arada protein ekle,peynirde yumurtada yok,yada kofte ve tavuk yok,bol sebze tüketebilirsin ondada sorun yok,kilona gore menünü azaltmaTeşekkür ederim iyi değil mi menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?