- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.421
Spor olarak dk 10 puandan hesaplarız o zamanYürüyüş adım olarak yazmak lazım...dakikasını yazsak da olur mu
Bayaaa faydalanmışsin keske banada yapaydinYa oğlana yapmışken faydalandımsaolasın
Gel ye vallaBayaaa faydalanmışsin keske banada yapaydin
Ceylan demek istedin dimiMaşallah yarasin koçuma
Tamam bineyim şuradan idoya budaya neye olursaGel ye vallayarın kahvaltıya da var
Tamam 2 gün daha zumbadan devam da pazartesi den itibaren yürüyüş... siparişler yoğun haftasonuSpor olarak dk 10 puandan hesaplarız o zaman
He ceylan yiyen ceylanCeylan demek istedin dimi
Ayy valla yarın çık gel hadi kayfaltı ederikTamam bineyim şuradan idoya budaya neye olursa
Bugün çok işim vardıG Gokyuzu_kadar sayi sen yoktun bugün
Anladim yarinda hafta sonu ille gidersin yada gelirlerBugün çok işim vardı
Şimdide misafir var eşimin arkadaşı iş çalışıyorlar onları doyurdum çayın demini almasını bekliyorum
Keske gelsem çok canım sıkılıyor artik bursan çıkmak istiyorumAyy valla yarın çık gel hadi kayfaltı ederikBudoya binsen
Yarın gelen var gene pazar günüde düğün bu hafta sonundan hiç bi halt anlamıycamAnladim yarinda hafta sonu ille gidersin yada gelirler
Bilmem ki nereye
Aman şu düģünlerden bende sıkıldımYarın gelen var gene pazar günüde düğün bu hafta sonundan hiç bi halt anlamıycam
Götür beni gittiğin yereBilmem ki nereye
Abooooğ hemde ilk defa gelcekler en bi sevdiğimAman şu düģünlerden bende sıkıldım
Yarin bende incire gidip gelcem öglende kocanin hastaneden arkadasi karisinla gelcekmis ilk defa gelcekler bide
Aksaminada çaya gelcek varmis bende gitmek istiyorum şu evden
Valla bisey yapmayı düşünmüyorum canim şu 2gündür tarladan öglen ezani okunuyor öyle geliyoruz, eve gelip kahvaltiyi bile saat 2de yapiyoruz,gidip hazir biseyler alcamAbooooğ hemde ilk defa gelcekler en bi sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?