- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.881
Ayyy nasil bakiyonuz ben simdiden kafayi yedimBende de 2 tane var
Bize kargo yap biriniAyyy nasil bakiyonuz ben simdiden kafayi yedim
Sen az yemişin bugün ben neler neler yedim bi bilsenE Elif_Eylul
10:30 2 dilim peynirli salata
Ara 10 finduk
17:30 Urfa kebab boş salata az lavaş 2 yk bulgur pilavı
Kaptan seniSen az yemişin bugün ben neler neler yedim bi bilsen
Kaptan seniçıkışa davet edecek
Eşim ısrarla sütlü tatlı ye dedi yimedim bide afyondan ekmek kadayıfı getirmiş
Kediler kendine bakıyo ya ben kum mama değiştiriyorum o kadarAyyy nasil bakiyonuz ben simdiden kafayi yedim
Evet çok haklısın kaptanım gerçekten uğraşmak çok zor senin yaptığın kim ne yemis bugün paylaşmışmi kim ne kadar vermiş ben çok hak veriyorum çok saygıda duyuyorum Allah razı olsunYaa sadece senin icinde demiyorum bunu,ben herkesi hergun etiket yapmaya çalısıyorum menu yazın menu yazin menu yazin,bugun kilo bildirimi vs. Vs. Kimisi sallamiyor bile buda haliyle benim zamanimı aliyor gecmise git paylastimi bak git listeye ekle falan filan
Herkes senin gibi yogunum dese ok. Ama malesef
Gelemedim kaptan bugün ev daha yeni boşaldı yarın kontrol tartimla başlayacağım inşallah ama sen genede beni tartı listesine alma cuma ya kadar toparlanayim sonra tartı listesine girerimKizlar yarın saat 12ye kadar wc sonrası tartılarınızı fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
M MissHayaLet
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
kittenlove
K Klassklasik
@aminebusra
G Gokyuzu_kadar
@N E S L i
@Eddaak
Sıkılma bacım ben daha yeni boşa kaldım ve okadar yorgunum ki hemen uyumak istiyorumİçime içime sıkıldıgım bir gün daha
Ay ne güzel bacım bazen insan yogunluk istiyor hayatından vala emin ol boyle bos bos daha kötü zorSıkılma bacım ben daha yeni boşa kaldım ve okadar yorgunum ki hemen uyumak istiyorumsıkılmak istiyorum biraz ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?