Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne güzel bacım bazen insan yogunluk istiyor hayatından vala emin ol boyle bos bos daha kötü zor
Bak ne dicem sana Ayşegül coruhlu videoları var onları bı izleyin kizlarr bana çok ışık oldu o videolar beslenmeyle ilgili belki can sikintinada iyi gelir canım

Bak ne dicem sana Ayşegül coruhlu videoları var onları bı izleyin kizlarr bana çok ışık oldu o videolar beslenmeyle ilgili belki can sikintinada iyi gelir canım
Bakayim hemen canım sagolasın

Gün bitmedi diye bilditim yapmıyorum sonra uyuyakalıyorum yarına kalıyo bu saatten sonra tutayım kendimi yemiyim artık napiyim
Menüm

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , 2 dilim süzme peynir , domates,salatalık ,yeşillik ,yeşil çay

Ara : 1 bardak sütlü kahve , 1 muz

Ara : 1 ay dilimi karpuz

Akşam : 1 tabak etli bezelye , 2 bardak ayran

Spor : 46 dk tempolu yürüyüş

5 dk bisiklet

Adım : 7500

M MissHayaLet E Elif_Eylul

E Elif_Eylul
10:30 2 dilim peynirli salata
Ara 10 finduk
17:30 Urfa kebab boş salata az lavaş 2 yk bulgur pilavı
Afiyet olsun canım
Kediler kendine bakıyo ya ben kum mama değiştiriyorum o kadar
Yaa bakiyor ama ben tüy sevmiyorum,esyalara yapışinca hapşuruyorum,birde yavrular fare gibi dolaniyor ortada tuvalate eğitimleri yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Yaa bakiyor ama ben tüy sevmiyorum,esyalara yapışinca hapşuruyorum,birde yavrular fare gibi dolaniyor ortada tuvalate eğitimleri yok

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Yavruları satmıyor mu

Hic bilmiyorum canım bir halsizlik var üstümde kalkıp birşey yapasım gelmiyor icim sıkılıyor boguluyor gibi hissediyorum
Çok yoruldum bende her hafta sonu uyurum okul yok diyorum ya misafir geliyor yada çocuklar uyanıyor sabahın köründe bugünde eşim uyandı sabah 7de gitti bi damadı süsledi çocuklarda uyandı üstüme öküz oturmuş gibi bi ağırlık var

2aylık olması lazimmış satmasi icin
Hee dogru sütten kesilmeleri lazım
Bende 8 bucuk falandı esim giderken uyandım daha da uyumadım mala bagladım

Hee dogru sütten kesilmeleri lazım

Bende 8 bucuk falandı esim giderken uyandım daha da uyumadım mala bagladım
Yat yat bnde yatcam inşallah sırtım ağrıyor gün boyu kucakta gezdiriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…