- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #112.901
Hayırdırİçime içime sıkıldıgım bir gün daha
Hayırlı geceler canımBen yatar kızlar hayırlı geceler olsun size
Hic bilmiyorum canım bir halsizlik var üstümde kalkıp birşey yapasım gelmiyor icim sıkılıyor boguluyor gibi hissediyorumHayırdır
Bak ne dicem sana Ayşegül coruhlu videoları var onları bı izleyin kizlarr bana çok ışık oldu o videolar beslenmeyle ilgili belki can sikintinada iyi gelir canımAy ne güzel bacım bazen insan yogunluk istiyor hayatından vala emin ol boyle bos bos daha kötü zor
Bakayim hemen canım sagolasınBak ne dicem sana Ayşegül coruhlu videoları var onları bı izleyin kizlarr bana çok ışık oldu o videolar beslenmeyle ilgili belki can sikintinada iyi gelir canım
Bak bintanesini attımBakayim hemen canım sagolasın
Valla su an bunu acmıstımBen karaciğerde ilgili biseyler arastirrir Ken rastladım bı bakın derim
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:30 2 dilim peynirli salata
Ara 10 finduk
17:30 Urfa kebab boş salata az lavaş 2 yk bulgur pilavı
Yaa bakiyor ama ben tüy sevmiyorum,esyalara yapışinca hapşuruyorum,birde yavrular fare gibi dolaniyor ortada tuvalate eğitimleri yokKediler kendine bakıyo ya ben kum mama değiştiriyorum o kadar
Afiyet olsun canımNeler yemişim bugun bakalım
Kahvaltı
2 patates kavurma
2 dilim sucuk
5 zeytin
Yarım dilim ekmek
Öğle
3 kasık makarna
1 kepce bezelye patates kıymalı
Ara
Bir avuc fındık
Aksam
2 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı sürülebilir cikolata
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımGün bitmedi diye bilditim yapmıyorum sonra uyuyakalıyorum yarına kalıyobu saatten sonra tutayım kendimi yemiyim artık napiyim
Menüm
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta , 2 dilim süzme peynir , domates,salatalık ,yeşillik ,yeşil çay
Ara : 1 bardak sütlü kahve , 1 muz
Ara : 1 ay dilimi karpuz
Akşam : 1 tabak etli bezelye , 2 bardak ayran
Spor : 46 dk tempolu yürüyüş
5 dk bisiklet
Adım : 7500
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Yavruları satmıyor muAfiyet olsun canım
Yaa bakiyor ama ben tüy sevmiyorum,esyalara yapışinca hapşuruyorum,birde yavrular fare gibi dolaniyor ortada tuvalate eğitimleri yok
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
2aylık olması lazimmış satmasi icinYavruları satmıyor mu
Çok yoruldum bende her hafta sonu uyurum okul yok diyorum ya misafir geliyor yada çocuklar uyanıyor sabahın köründe bugünde eşim uyandı sabah 7de gitti bi damadı süsledi çocuklarda uyandı üstüme öküz oturmuş gibi bi ağırlık varHic bilmiyorum canım bir halsizlik var üstümde kalkıp birşey yapasım gelmiyor icim sıkılıyor boguluyor gibi hissediyorum
İnşallah amin amin amin bı aksilik olmadanIyi geceler kizlar yarın kontrol tartılarinı unutmayın
B BitterCikilata
kittenlove
G Gokyuzu_kadar
Eddaak
aminebusra
M MissHayaLet
N N E S L i
badem000
C Chikolata_gozlum
A annym
Iyi geceler kizlar yarın kontrol tartılarinı unutmayın
B BitterCikilata
kittenlove
G Gokyuzu_kadar
Eddaak
aminebusra
M MissHayaLet
N N E S L i
badem000
C Chikolata_gozlum
A annym
Hee dogru sütten kesilmeleri lazım2aylık olması lazimmış satmasi icin
Bende 8 bucuk falandı esim giderken uyandım daha da uyumadım mala bagladımÇok yoruldum bende her hafta sonu uyurum okul yok diyorum ya misafir geliyor yada çocuklar uyanıyor sabahın köründe bugünde eşim uyandı sabah 7de gitti bi damadı süsledi çocuklarda uyandı üstüme öküz oturmuş gibi bi ağırlık var
Yat yat bnde yatcam inşallah sırtım ağrıyor gün boyu kucakta gezdiriyorumHee dogru sütten kesilmeleri lazım
Bende 8 bucuk falandı esim giderken uyandım daha da uyumadım mala bagladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?