- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.401
Sizin oralara kış geliyor mu?Biz de henüz değil ...Muğla Ortaca'da oturuyorum...
Bakabilirsem tabi.İyi seyirler canım
Söyle canımkızlar bir şey danışacağım size
Aaa ama çokzel olmusBu çayı içerim
Sorma canim basladiSoba mevsimi başladı mı ? E Elif_Eylul
Yanında ne varAaa ama çokzel olmus
Bu sene açılsın istemiyorum hiçİzmir’de de açılmadı daha da :)
Ben bizimkilere dedim hepinize birer polar pijama alacağım en kalınından tamam bitti gittiBu sene açılsın istemiyorum hiçmalum klima ve fatura ilişkisi
Bakabilirsem tabi.benimkiler bemle yatiyor.bazen onlar beni uyutuyor
Hangi il canım :)Sorma canim basladi
Silmeyip onlara durumunu gizleyebilirsin canım iş arkadaşlarına da en azından ne paylaştığını görmezlerBen özel bir firma da çalışıyorum ve tek kadın çalışanım. Bekarım ve güzel güzel giyinmeyi severim. Diğer arkadaşlarda evli hep. Geçen gün arkadaşlardan biri beni aradı wp durumlarına dikkat et diye bende sen kimsin sana ne vs dedim ve ayrıyetten çok iyi anlaştığım beş arkadaş. Ama wp durumlarım da hep aşk meşk sözleri falan oluyor Ya da kendi yazdığım sözler. Bu beni arayan arkadaşın eşi benim rehberimde kayıtlı ( orası da ayrı bir konu ya. İletişimim ya da tanışıklığım yok sadece arkadaşa ulaşamayınca bir kere mesaj atmıştım ) şimdi kadın bu mevzudan sonra profil resmine ikisinin resmini eklemiş ben kendi resmimi attıkça kendi resmini paylaşıyor 5-10 dk arayla vs . Ben bu kadını sileyim mi sizce rehberimden ? Hani bana yetiştirdiğini anlar mı arkadaşın ?
Ben bursada yasiyorum canim ama köyde merkez degil tepede kaliyorHangi il canım :)
Incirden güzel para aldik canim ama ev tadilata gircek yani gelen gidiyorGule gule giysinler.mecbur alinacak hersey.
Ooo incir paralari cok demek ki.
Kendine mi aldin çeyiz mi?
Aynen
Kabuklu fıstik varYanında ne var
Şey Bn boş içemiyom da
Sadece şuna takıldım bekar ve güzelmisinBen özel bir firma da çalışıyorum ve tek kadın çalışanım. Bekarım ve güzel güzel giyinmeyi severim. Diğer arkadaşlarda evli hep. Geçen gün arkadaşlardan biri beni aradı wp durumlarına dikkat et diye bende sen kimsin sana ne vs dedim ve ayrıyetten çok iyi anlaştığım beş arkadaş. Ama wp durumlarım da hep aşk meşk sözleri falan oluyor Ya da kendi yazdığım sözler. Bu beni arayan arkadaşın eşi benim rehberimde kayıtlı ( orası da ayrı bir konu ya. İletişimim ya da tanışıklığım yok sadece arkadaşa ulaşamayınca bir kere mesaj atmıştım ) şimdi kadın bu mevzudan sonra profil resmine ikisinin resmini eklemiş ben kendi resmimi attıkça kendi resmini paylaşıyor 5-10 dk arayla vs . Ben bu kadını sileyim mi sizce rehberimden ? Hani bana yetiştirdiğini anlar mı arkadaşın ?
OlurIncirden güzel para aldik canim ama ev tadilata gircek yani gelen gidiyor
Kızın ceyizine aliyorum tek tek
Kabuklu fıstik var
Sadece şuna takıldım bekar ve güzelmisin
Öyle ..hiç başlamamış olsaydım üzerine almış bile olabilirdim...sonuca odaklanıyorum ben de bitince çok güzel olacak diyorumEn güzeliüzülme bi bakmışsın bişey kalmamış Bnde senin gibi düşünüyordum
Bundan önce yine 100 den 80 e düştüm uzun yoldu ama sonu güzeldi pandemi hamilelik derken başa sardık. Ki sen pasta kek poğaçanın içinde bu azmin bile yeter
Bn erken kahvaltı yapamıyorum diyetisyenim ona göre hazırladı bnm zorumla
Bu ara emziriyorum diye bakma arada kaçırıyorum
Ahaaa en sevdigim koku misOlur
Mandalina var getirim sobaya koyarık kokar mis gibi
Geçen sene bir geldi sormaSizin oralara kış geliyor mu?
200 gr 1 paket margarin düşün her hafta eklendiğini ama biz veriyoruz damlaya damlaya göl olacak inşallahÖyle ..hiç başlamamış olsaydım üzerine almış bile olabilirdim...sonuca odaklanıyorum ben de bitince çok güzel olacak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?