- 30 Ocak 2013
- 29.560
- 44.108
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.421
İletişimim olan vs insanlara kapalı ama kadını gizlemedim açıkçası ne bileyim havadan nem kapacağınıSilmeyip onlara durumunu gizleyebilirsin canım iş arkadaşlarına da en azından ne paylaştığını görmezler
Kıskanmış olabilir
Keşke bize de gelse kış artıkBen bursada yasiyorum canim ama köyde merkez degil tepede kaliyor
Dikkat çekiyorum diyelim canım :)Incirden güzel para aldik canim ama ev tadilata gircek yani gelen gidiyor
Kızın ceyizine aliyorum tek tek
Kabuklu fıstik var
Sadece şuna takıldım bekar ve güzelmisin
BenimdeAhaaa en sevdigim koku mis
Bizde geldi iste soba yaniyorGeçen sene bir geldi sormabu sene de erken gelecek gibi duruyor
Ben bizimkilere dedim hepinize birer polar pijama alacağım en kalınından tamam bitti gitti
Bende o yok allahtanYa kendim olsa valla battaniyeyle gezmeye razıyım da cocuklar işte
Ozaman dikkat cekmeye devam et kısaniyorlar demekkiİletişimim olan vs insanlara kapalı ama kadını gizlemedim açıkçası ne bileyim havadan nem kapacağını
Keşke bize de gelse kış artık
Dikkat çekiyorum diyelim canım :)
Benim ev sahibi soba ya izin vermiyorBizde geldi iste soba yaniyor
Evet yaaaa...iyi ki diyecegiz200 gr 1 paket margarin düşün her hafta eklendiğini ama biz veriyoruz damlaya damlaya göl olacak inşallah
Sağol ablacımHayırlı olsun ver bidene yiyim
Geçmiş olsun canım
Sağol canımEllerine saglık
Kız arada öyle oluyor.ama yine de harika gidiyorsun.
He valla aynen.
Ekle tabi ki
Hayırlı olsun kuzum
Gecmiş olsun canım.cok mu yoruldun
Afiyet olsun canım
E Elif_Eylul
4 yk ıspanak kavurma 2 yk havuç tarator 2 yk nohut
Gece bişeylere saldırmamak için yidim
Bok mu
Al cipsleri aldım geldm
Bir cips olsa da yesek
Heee is oluyormus manyakmı ne, negüzel isınıyoz isteBenim ev sahibi soba ya izin vermiyoris olurmuş
Teşekkür ederimCaydanlıkta pek güzelafiyeet olsun
Cips eeee kaka pisBok mucanım cipsime nasıl bok dersin
Hayır saçmalığın daniskası tanımıyorum kadını tanısam . Üstüne arkadaş surat asmaya başladı . Ofis dışı bir arkadaşım da mevzuyu biliyordu çiçek yollamış moralim bozuldu diye kıskanılası hatuna diyeOzaman dikkat cekmeye devam et kısaniyorlar demekki
AynenSen Polardan Devammm
Yaaaa git isine insanin canı cipsmi ister yaa nasil yiyonuz onu benim oglanda yiyor,ben yiyince mide pertBir cips olsa da yesek
Bize gel çekmece de 3 paket var kardeşiminBir cips olsa da yesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?