- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.441
Sen ailenlemi yaşıyorsun canımBize gel çekmece de 3 paket var kardeşimineskiden olsa şimdiye bitirmiştim
Kendi yakıyorHeee is oluyormus manyakmı ne, negüzel isınıyoz iste
Teşekkür ederim
Cips eeee kaka pis
Evet canım ailemleyim .Sen ailenlemi yaşıyorsun canım
Aaaa onunki is olmuyormuKendi yakıyor
YakışırrrrrHayır saçmalığın daniskası tanımıyorum kadını tanısam . Üstüne arkadaş surat asmaya başladı . Ofis dışı bir arkadaşım da mevzuyu biliyordu çiçek yollamış moralim bozuldu diye kıskanılası hatuna diyearkadaş çiçeği gördü eski haline döndü
Aynenhatta bir tane beğendiğim onu alıcam kış için
Sıcak sıcak giyerim maksat kombi açmamakYakışırrrrr
Hayırlı kismet varmı izmirdensin güzelsindir oğluma kerteyim seniEvet canım ailemleyim .
Soramıyorsun işte canım ev benim değil mi derAaaa onunki is olmuyormu
İnşaAllah canim Rabbim gönlüne göre versinSoramıyorsun işte canım ev benim değil mi derrabbim bize de nasip eder inşallah
Sıcak sıcak giyerim maksat kombi açmamak
Amin Allah razı olsunİnşaAllah canim Rabbim gönlüne göre versin
Yok yok anladım
Hahah kısmetim yokHayırlı kismet varmı izmirdensin güzelsindir oğluma kerteyim seni
Her şey ateş pahası resmen yaartik valla hesap yapmaktan markette etiket okumaktan sıyırmış durumdayım
Sil gitsin insanlar kafayı yemiş hem eşini hem onu silBen özel bir firma da çalışıyorum ve tek kadın çalışanım. Bekarım ve güzel güzel giyinmeyi severim. Diğer arkadaşlarda evli hep. Geçen gün arkadaşlardan biri beni aradı wp durumlarına dikkat et diye bende sen kimsin sana ne vs dedim ve ayrıyetten çok iyi anlaştığım beş arkadaş. Ama wp durumlarım da hep aşk meşk sözleri falan oluyor Ya da kendi yazdığım sözler. Bu beni arayan arkadaşın eşi benim rehberimde kayıtlı ( orası da ayrı bir konu ya. İletişimim ya da tanışıklığım yok sadece arkadaşa ulaşamayınca bir kere mesaj atmıştım ) şimdi kadın bu mevzudan sonra profil resmine ikisinin resmini eklemiş ben kendi resmimi attıkça kendi resmini paylaşıyor 5-10 dk arayla vs . Ben bu kadını sileyim mi sizce rehberimden ? Hani bana yetiştirdiğini anlar mı arkadaşın ?
Pastanız bendenHahah kısmetim yokdirekt bekarım. Kaç yaşında oğlun
16Hahah kısmetim yokdirekt bekarım. Kaç yaşında oğlun
Adamı silemem canım şirket hattımız yok kendi numaralarımız üstünden iletişim kuruyoruz. Ama biraz zaman geçsin kadını sileceğimSil gitsin insanlar kafayı yemiş hem eşini hem onu sil
Pastanız benden
12 yaş bir şey olmaz ben büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?