- 30 Ocak 2013
- 29.560
- 44.107
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.521
He bugün kocam diyor yine kendine birşey almadın dedim çocuklara alayım da ben kusur kalayımKendime gene bisey alamayan ben
İyi geceler canımİyi geceler kızlar ben kaçarTatlı rüyalar herkese
Hayıırrr değilHeee is oluyormus manyakmı ne, negüzel isınıyoz iste
Teşekkür ederim
Cips eeee kaka pis
Benimki Tripli ergenusValla benimmkiler kuduruyor
Yok bea o kadarsa kötü değil bn severim cipsiHeee is oluyormus manyakmı ne, negüzel isınıyoz iste
Teşekkür ederim
Cips eeee kaka pis
Onlardan sıra gelmiyor kiHe bugün kocam diyor yine kendine birşey almadın dedim çocuklara alayım da ben kusur kalayım
Vala benim cekiyiiiYaaaa git isine insanin canı cipsmi ister yaa nasil yiyonuz onu benim oglanda yiyor,ben yiyince mide pert
Masallah canım bende stok yapmıyorum yememek icinBize gel çekmece de 3 paket var kardeşimineskiden olsa şimdiye bitirmiştim
Bnmde normalde cnm çekmez oğlan yiyince kokuyor 2-3 tane yiyorum yoksa dayanamayıp paketi yerimMasallah canım bende stok yapmıyorum yememek icin
Bizim çocuk gidip gelip yiyor 20 yaşında metabolizma yaşı 12 çıktıMasallah canım bende stok yapmıyorum yememek icin
Yediğini eritiyor ne güzelBizim çocuk gidip gelip yiyor 20 yaşında metabolizma yaşı 12 çıktı
Azıcık da ben eritebilsem her yediğimiYediğini eritiyor ne güzel
He aynı bizde de var bakın diyimce herkesin İşi oluyorBenimki Tripli ergenus
Bebede fıt fıt benden önce gidiyor heryere
Oğlana diyorum kıza bak yemek koyum bi bakıyorum bebe bnden önce mutfakta
Valla yine almadan geldim hep öyle oluyor zatenOnlardan sıra gelmiyor ki
Kokuyor hee işte benim de durdugum yerde kokuyorBnmde normalde cnm çekmez oğlan yiyince kokuyor 2-3 tane yiyorum yoksa dayanamayıp paketi yerim
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Masallah ne güzel benim ki kactır Allah bilir erime yokBizim çocuk gidip gelip yiyor 20 yaşında metabolizma yaşı 12 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?