- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.501
Bende artık gitmiyorum,kendim hastayımdır belkide vebal alamam eskidendi o,simdi hastaliklar çoğaldığı icin sıklıkla hastaliklar yayıliyorBizde de adette bn iyiden iyileşmeden gitmek istemiyorum yatıp dinlenemiyır insan
Hayır arayıp söylemeleri saçma insanlar ne yiyor ne içiyor da böyle oluyor anlamış değilim.Normalde takacağım bir şey bile değil de garip bir negatif enerji yüklendim resmen
Ooo iyiymis güle güle kullan canimGeçen lcw de 100₺ indirim çeki vardı 1 kadife pijama 1 günlük takım bide yaza pijama büyük beden 300e aldım
Sağol canımGecmiş olsun
Kendime değil kıza aldımOoo iyiymis güle güle kullan canim
Kime sinirlendin yineArtık sinirlenince bişey yemicem yeni karar aldım nasıl
Yinede güle güle giysin kara kızanKendime değil kıza aldımsağol
Bildiğin kalakaldım anlamadım dedim wp durumlarına dikkat et dedi nasıl ya dedim dikkat et sen dedi. Pardon da sen üzerine neden alındın ki dedimHayır arayıp söylemeleri saçma insanlar ne yiyor ne içiyor da böyle oluyor anlamış değilim.
Sağol canımHayırlı olsun ver bidene yiyim
Geçmiş olsun canım
SağolasınYinede güle güle giysin kara kızan
ÇocuklaraKime sinirlendin yine
Sağol canımEllerine saglık
Kız arada öyle oluyor.ama yine de harika gidiyorsun.
He valla aynen.
Ekle tabi ki
Hayırlı olsun kuzum
Gecmiş olsun canım.cok mu yoruldun
Afiyet olsun canım
Onun takıntısı varmış boşver hayır nasil arayıp söylüyorlar millete ne yüzle bunu da anlamıyorumBildiğin kalakaldım anlamadım dedim wp durumlarına dikkat et dedi nasıl ya dedim dikkat et sen dedi. Pardon da sen üzerine neden alındın ki dedim
Aman bugün en sonunda bende catladimÇocuklara
Dolunay bu sefer onları vuruyor galibaAman bugün en sonunda bende catladim
Bende anlamıyorum Ya flört ettiğim adam durum paylaşsa ben üzerime alınmadan 10 kere düşünürüm benim için mi yazdı acaba diyeOnun takıntısı varmış boşver hayır nasil arayıp söylüyorlar millete ne yüzle bunu da anlamıyorum
Evet canım mecbur alınacak her sene alıyoruz yaz kışGule gule giysinler.mecbur alinacak hersey.
Ooo incir paralari cok demek ki.
Kendine mi aldin çeyiz mi?
Aynen
Valla benimmkiler kuduruyorDolunay bu sefer onları vuruyor galiba
Yani sacmalamis işte nereden ne bulacagini bilememişBende anlamıyorum Ya flört ettiğim adam durum paylaşsa ben üzerime alınmadan 10 kere düşünürüm benim için mi yazdı acaba diye
Yani sacmalamis işte nereden ne bulacagini bilememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?