Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de adette bn iyiden iyileşmeden gitmek istemiyorum yatıp dinlenemiyır insan
Bende artık gitmiyorum,kendim hastayımdır belkide vebal alamam eskidendi o,simdi hastaliklar çoğaldığı icin sıklıkla hastaliklar yayıliyor

Normalde takacağım bir şey bile değil de garip bir negatif enerji yüklendim resmen
Hayır arayıp söylemeleri saçma insanlar ne yiyor ne içiyor da böyle oluyor anlamış değilim.

Hayır arayıp söylemeleri saçma insanlar ne yiyor ne içiyor da böyle oluyor anlamış değilim.
Bildiğin kalakaldım anlamadım dedim wp durumlarına dikkat et dedi nasıl ya dedim dikkat et sen dedi. Pardon da sen üzerine neden alındın ki dedim

Ellerine saglık

Kız arada öyle oluyor.ama yine de harika gidiyorsun.

He valla aynen.

Ekle tabi ki

Hayırlı olsun kuzum

Gecmiş olsun canım.cok mu yoruldun

Afiyet olsun canım
Sağol canım Bu ara hepsi üst üste geldi canım bir yandan çocuklar bir yandan eş bir yandan gelen giden

Bildiğin kalakaldım anlamadım dedim wp durumlarına dikkat et dedi nasıl ya dedim dikkat et sen dedi. Pardon da sen üzerine neden alındın ki dedim
Onun takıntısı varmış boşver hayır nasil arayıp söylüyorlar millete ne yüzle bunu da anlamıyorum

Bende anlamıyorum Ya flört ettiğim adam durum paylaşsa ben üzerime alınmadan 10 kere düşünürüm benim için mi yazdı acaba diye
Yani sacmalamis işte nereden ne bulacagini bilememiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…