- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #115.481
Uygun bulunca kaçırmamak lazım yoksa daha pahaliBüyüğe yoktur canim orda zaten,gecen yeni açılmıştı ebebek 5yaş mont gelmis çok hosuma gitti şaşırdim hatta 200 mont diye
Kendime gene bisey alamayan benUygun bulunca kaçırmamak lazım yoksa daha pahali
Özgüvensizlik açıkçası bu bana göre. Ciddi mana da bakımsız bir kadınİnsanlar değişik canımdemek ki her sözü kocasına yoruyor
Sen gül güSağol ablacım
Sağol canım
Sağol canımafiyet olsun canım
geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım
Gelmeseler ölürler 3 çocuk adam uğraştığın yetmiyor bide millete hizmetUfaklığı uyutayim da öyle geleyimgelen giden çok oluyor 3 gündür bakamıyorum pek
İşte kendi güvensizliğini karşıdaki insandan çıkarıyor boşver görme duyma bilme.Özgüvensizlik açıkçası bu bana göre. Ciddi mana da bakımsız bir kadınKocası da fazla bakımlı bir adam. Tıraşını parfümünü jolesini eksik etmeyen bir adam bu da herhalde kendinden genç ve bakımlı kadınları takıntı yapıyor
Bizde adettir gecmis olsun gecmis olsun gecmis olsuna gitmekGelmeseler ölürler 3 çocuk adam uğraştığın yetmiyor bide millete hizmet
Öyle canım bizimkinin tarafı kalabalık insanlar duyan geliyor ee gelme de diyemiyor insan.Gelmeseler ölürler 3 çocuk adam uğraştığın yetmiyor bide millete hizmet
Bnde geçen e bebekten 2 li zıbın 21₺ ye aldım kıyafet konusunda çok uygun. Arada indirimleri oluyor daha uygun oluyorE bebekte gecen var icin tüylü eylüle göre 199tl cok guzeldi
HemiiiiBir cips olsa da yesek
Kolay gelsinGideyim geçmiş yapayım
Bazılarında evet indirimli ürünleri var güzeldeBnde geçen e bebekten 2 li zıbın 21₺ ye aldım kıyafet konusunda çok uygun. Arada indirimleri oluyor daha uygun oluyor
Bizde de adette bn iyiden iyileşmeden gitmek istemiyorum yatıp dinlenemiyır insanBizde adettir gecmis olsun gecmis olsun gecmis olsuna gitmek
Hayırlı olsun canımEki Görüntüle 3143250 buyrun kızlar buyrun herkes yesin
Bende bugün çok güzel bir haber aldım kardeşim yurt dışına gitmişti ya oturmasını vermişler şükürler olsun
Geçen lcw de 100₺ indirim çeki vardı 1 kadife pijama 1 günlük takım bide yaza pijama büyük beden 300e aldımBazılarında evet indirimli ürünleri var güzelde
Sağol kuzumSağol ablam
Evet canım
Geçmiş olsun ablacım ya
Normalde takacağım bir şey bile değil de garip bir negatif enerji yüklendim resmenİşte kendi güvensizliğini karşıdaki insandan çıkarıyor boşver görme duyma bilme.
Sağol canımHayirli olsun.
Size bol bol hediye ve çikolata getirsin insallah
Aaa cok gecmis olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?