- 30 Ocak 2013
- 29.488
- 43.974
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.801
Ayy salaklığıma doymayayım kızlar o storyme bakan çocuğun hesabında hiç resim yoktu profil fotosunda da resim uzaktandı ben o hoca sandım değilmişmuhtemelen salona gelenlerden biri oda
Ama isimleri aynıydı
Kim diye bi göz gezdirseydin ya salondaAyy salaklığıma doymayayım kızlar o storyme bakan çocuğun hesabında hiç resim yoktu profil fotosunda da resim uzaktandı ben o hoca sandım değilmişmuhtemelen salona gelenlerden biri oda
HeeeeeeeeMenekşeeeeee
Aaaa takip edeyim hemen...ya ben burda çok vakit gecirmedim de bı yarışmalara girdim çıktım...takip olaylarına yeni ayıyorum daha
OnlardanımGeçmiş olsun inşallah hasta olunca iştahı açılanlardan değildir
Afiyet olsun eşimSevgili eşim N N E S L i
Neler yediklerimi yazayım kankirellam E Elif_Eylul
10:00 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 2 çatal kavurmalı yımırta 2-3 parça karnıbahar
16-17:00 3-4 çatal kuymak 2 parmak kalınlığında mısır ekmeği
3 yk fasülye turşusu kavurması çay
2 karalahana sarması
Üçgen dilim kavurmalı pide
2 tatlı kaşığı hamsiköy sütlacı
İçimdeki Karadenizli çıktı da uşağımmmm
Aşk olsun hep yimek yapıyorsun zaten arada sohbetede katıl bizde eğlenceliyikAaaa takip edeyim hemen...ya ben burda çok vakit gecirmedim de bı yarışmalara girdim çıktım...takip olaylarına yeni ayıyorum daha
Yok canım bugün böyle oldu dışarı çıkıcam diye hafif geçirdimAfiyet olsun eşimaralıklı oruç sanırım de senin diymi
Bebeğim çok sevdim ben sizi şüphen olmasın ...Aşk olsun hep yimek yapıyorsun zaten arada sohbetede katıl bizde eğlenceliyik
Aaa niyeBebeğim çok sevdim ben sizi şüphen olmasın ...
Diğer tarafa da uğramadim hiçküstüm onlara
Ben diyetisyen e göre yapıyorum da bu aralar zorlanıyorum birazYok canım bugün böyle oldu dışarı çıkıcam diye hafif geçirdim
Saol
Evet evet muhabbet güzel oluyor...pastam kazanmadı yaAaa niye
Aktif olunca kafa dağılıyor motive oluyorsun
Senin menü süperCaaağnımmm eşim B BitterCikilata paylaşmış menüyü yazayım ben de hemencik E Elif_Eylul
Kahvaltı yulaf lapası.. mürdüm eriği ve yarım muzla hazırladım
Ara kahve ve 2 parça bitter
Öğle mercimek çorbası yoğurt
Ara çay ve badem 10 adet kadar
Akşam 2 kaşık pilav,6 kaşık kuru fasulye ve salata
.
Maden suyu da icerim yatmadan
Burda izlliyormuşum seni insta adın neAaa niye
Aktif olunca kafa dağılıyor motive oluyorsun
Bnde gidiyorum bazen sıkılıyorum ne yalan söyleyeyimBen diyetisyen e göre yapıyorum da bu aralar zorlanıyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?