- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.841
Güzel vermissin103. Küsürle başladım ilk diyetisyene buraya 100 le geldim 92 idim ödemden 93 oldum 10 kilo yağdan gitti çok şükür kaldı 15 kg
Çocuk hasta olunca bütün ev göçüyor inşallah en kısa sürede toparlarElhamdülillah ben de...kızım iyileşmedi hala...doktorun verdiği ilaçlar bile etki etmedi henüz..onlarla ilgilendim bugün biraz...annelerin kendine neden hiç vakti kalmıyor
İnşallahGüzel vermissinçabucak gider inşallah 15 de
Çok.gecmis olsun canim buaralar herkes hastaElhamdülillah ben de...kızım iyileşmedi hala...doktorun verdiği ilaçlar bile etki etmedi henüz..onlarla ilgilendim bugün biraz...annelerin kendine neden hiç vakti kalmıyor
2 litre içiyorum da doktor kilona göre 3 ün altına inmemen lazım diyoCanım yarımşar litrelik şişelere doldurup o şekilde içsen. Birde mesela saat başı yarısını içsen şişenin gün içinde tamamlarsın 2-2.5 litreyi
Teşekkürler evet mevsim öyle biraz malesefÇok.gecmis olsun canim buaralar herkes hasta
Katilsana sende yarismayaYok canım
Bebeyle eve zor yemek yapıyorumbnm için çok xor
Hayırlı olsun kırmızın
İnşallah canım..çiçek gibi soluveriyorlar hemenÇocuk hasta olunca bütün ev göçüyor inşallah en kısa sürede toparlar
Katilsana sende yarismaya
Bnde 3 içiyorum 1,5 litrelik şişede alıyorum suyu içiyorum gidip gelip2 litre içiyorum da doktor kilona göre 3 ün altına inmemen lazım diyokabızlık hemen nüksediyor...ne bilim suyla bağım çok zayıf canım
Bnde 3 içiyorum 1,5 litrelik şişede alıyorum suyu içiyorum gidip gelip
SEn yaparsınKankirella bn eve zor yemek yapıyorum sunum nasıl yapam sunum yapayım derken kız kucağımda sofra bezine tezgaha dökerim yemek ziyan olur
İçtikçe alışıyor canım bünye de arkadaşların dediği gibi salatalık nane vs atabilirsin. Tansiyon sorunun yoksa da ufak bir parça fındık kadar kabuk tarçında atabilirsin ama dikkat et tarçın tansiyon düşürüyor2 litre içiyorum da doktor kilona göre 3 ün altına inmemen lazım diyokabızlık hemen nüksediyor...ne bilim suyla bağım çok zayıf canım
Ayy salaklığıma doymayayım kızlar o storyme bakan çocuğun hesabında hiç resim yoktu profil fotosunda da resim uzaktandı ben o hoca sandım değilmişmuhtemelen salona gelenlerden biri oda
İçtikçe alışıyor canım bünye de arkadaşların dediği gibi salatalık nane vs atabilirsin. Tansiyon sorunun yoksa da ufak bir parça fındık kadar kabuk tarçında atabilirsin ama dikkat et tarçın tansiyon düşürüyor
Dur kız yine girersin yarışlara devam ediyor hepAaaa takip edeyim hemen...ya ben burda çok vakit gecirmedim de bı yarışmalara girdim çıktım...takip olaylarına yeni ayıyorum daha
Yöresel yapcaklar sanırim,uzun zamandir takip etmiyoruzDur kız yine girersin yarışlara devam ediyor hep
Ben bitterSEn yaparsın
Aynen aynen severim yarışlarin her türlüsünüDur kız yine girersin yarışlara devam ediyor hep
Evet yöreselYöresel yapcaklar sanırim,uzun zamandir takip etmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?