Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
103. Küsürle başladım ilk diyetisyene buraya 100 le geldim 92 idim ödemden 93 oldum 10 kilo yağdan gitti çok şükür kaldı 15 kg
Güzel vermissin çabucak gider inşallah 15 de

Elhamdülillah ben de...kızım iyileşmedi hala...doktorun verdiği ilaçlar bile etki etmedi henüz..onlarla ilgilendim bugün biraz...annelerin kendine neden hiç vakti kalmıyor
Çocuk hasta olunca bütün ev göçüyor inşallah en kısa sürede toparlar

Elhamdülillah ben de...kızım iyileşmedi hala...doktorun verdiği ilaçlar bile etki etmedi henüz..onlarla ilgilendim bugün biraz...annelerin kendine neden hiç vakti kalmıyor
Çok.gecmis olsun canim buaralar herkes hasta

Canım yarımşar litrelik şişelere doldurup o şekilde içsen. Birde mesela saat başı yarısını içsen şişenin gün içinde tamamlarsın 2-2.5 litreyi
2 litre içiyorum da doktor kilona göre 3 ün altına inmemen lazım diyo kabızlık hemen nüksediyor...ne bilim suyla bağım çok zayıf canım

2 litre içiyorum da doktor kilona göre 3 ün altına inmemen lazım diyo kabızlık hemen nüksediyor...ne bilim suyla bağım çok zayıf canım
Bnde 3 içiyorum 1,5 litrelik şişede alıyorum suyu içiyorum gidip gelip

İçtikçe alışıyor canım bünye de arkadaşların dediği gibi salatalık nane vs atabilirsin. Tansiyon sorunun yoksa da ufak bir parça fındık kadar kabuk tarçında atabilirsin ama dikkat et tarçın tansiyon düşürüyor

Ayy salaklığıma doymayayım kızlar o storyme bakan çocuğun hesabında hiç resim yoktu profil fotosunda da resim uzaktandı ben o hoca sandım değilmiş muhtemelen salona gelenlerden biri oda

Hmm tansiyon sorunum olmadı hiç..bugünler de hava da kapalı ya tarçın iyi olur koyayım

Aaaa takip edeyim hemen...ya ben burda çok vakit gecirmedim de bı yarışmalara girdim çıktım...takip olaylarına yeni ayıyorum daha
Dur kız yine girersin yarışlara devam ediyor hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…