- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.821
Aslında klasik kahvaltı seviyorum da suyu azalttigim zaman hemen yulaf a geçiyorumSenin menü süper
Hafta sonu dağılıyorum biraz bn bi adet olsam bu hafta iyi gidecek inşallah kilo
İnsta yok benimBurda izlliyormuşum seni insta adın ne
Gider regl de illaki ödem oluyorSenin menü süper
Hafta sonu dağılıyorum biraz bn bi adet olsam bu hafta iyi gidecek inşallah kilo
Afiyet olsun canımCaaağnımmm eşim B BitterCikilata paylaşmış menüyü yazayım ben de hemencik E Elif_Eylul
Kahvaltı yulaf lapası.. mürdüm eriği ve yarım muzla hazırladım
Ara kahve ve 2 parça bitter
Öğle mercimek çorbası yoğurt
Ara çay ve badem 10 adet kadar
Akşam 2 kaşık pilav,6 kaşık kuru fasulye ve salata
.
Maden suyu da icerim yatmadan
Aaaaa tamam canımİnsta yok benim
Burda menümü kasttetmiştşm
Suyu azaltma sakınAslında klasik kahvaltı seviyorum da suyu azalttigim zaman hemen yulaf a geçiyorum
Iyiyim canim sen nasilsinTeşekkür ederimnasilsiniz
2 kilocuk kadar varGider regl de illaki ödem oluyor
Suyu azaltma sakın
Toplamda ne kadar verdin2 kilocuk kadar var
Bn seni tutuyordumEvet evet muhabbet güzel oluyor...pastam kazanmadı yaondan...şaka tabi
Bn çok severim su da bu ara bende azalttım suyuna limon tarçın at tatlandır belki seversinDiyette en büyük sorunum...zorlan içiyorum hep
Elhamdülillah ben de...kızım iyileşmedi hala...doktorun verdiği ilaçlar bile etki etmedi henüz..onlarla ilgilendim bugün biraz...annelerin kendine neden hiç vakti kalmıyorIyiyim canim sen nasilsin
Koca salon canım :) soyadını bilmeyince adı aynı olunca o sandımKim diye bi göz gezdirseydin ya salonda
103. Küsürle başladım ilk diyetisyene buraya 100 le geldim 92 idim ödemden 93 oldum 10 kilo yağdan gitti çok şükür kaldı 15 kgToplamda ne kadar verdin
Bn seni tutuyordumbaşka sefere artık
Canım yarımşar litrelik şişelere doldurup o şekilde içsen. Birde mesela saat başı yarısını içsen şişenin gün içinde tamamlarsın 2-2.5 litreyiDiyette en büyük sorunum...zorlan içiyorum hep
Yok canımTeşekkür ederim..yine de kırmızı oldum katıldın mi hiç yemek bölümüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?