- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.921
EvetAşk olsun yakısıyor mu hic böyle kelimeler
BenmiKıskanmaaa
Allah kurtarsınHafta sonu evde yoğun geçiyor kızlar var ya , giriş yapamadım bugün . büyüğün ödevi , küçüğün çiş kakası ( tuvalete alıştırma dönemindeyiz de) temizlik ...
Tabii kardesin beni sey etti diye hemen
Kaptanım iki tane geliyo ürün biri kahvaltıdan 30 diğeri 20 dk önce 1 er bardak suyla içiyorsun sonrasında kahvaltı saati bekliyorsun ama o saat gelince de sen yiyemiyosun tatlı isteğini sıfırlamak ne kelime eksilere dusuruyo akşama kadar da 3 3.5 litre su içtin mi hayırlı olsun o zamanda açlık hissi olmuyo ben yiyorum ama ihtiyaçtan değil yemezsem şekerim düşer bayılırım diye yiyorum onlarda da salata et köfte granola yulaf vs ama onları bile yerken diyosun ki Allah'ım ne yedim de bu kadar doydum salı günü tartı günüm bakalım nolacakHadiyaaa anlat bakalim ürünü
Fasulyeden nimet sanma kendiniTabii kardesin beni sey etti diye hemen
Atarsın tartiniKaptanım iki tane geliyo ürün biri kahvaltıdan 30 diğeri 20 dk önce 1 er bardak suyla içiyorsun sonrasında kahvaltı saati bekliyorsun ama o saat gelince de sen yiyemiyosun tatlı isteğini sıfırlamak ne kelime eksilere dusuruyo akşama kadar da 3 3.5 litre su içtin mi hayırlı olsun o zamanda açlık hissi olmuyo ben yiyorum ama ihtiyaçtan değil yemezsem şekerim düşer bayılırım diye yiyorum onlarda da salata et köfte granola yulaf vs ama onları bile yerken diyosun ki Allah'ım ne yedim de bu kadar doydum salı günü tartı günüm bakalım nolacak
Poğaçalı kekli menülerin yanında yine iyi sayılırSabah yediklerimi yok saymamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?