- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #117.941
Iyi bakalım hayırlı olsun istedigin hedefe ulasman dileğiyleKaptanım iki tane geliyo ürün biri kahvaltıdan 30 diğeri 20 dk önce 1 er bardak suyla içiyorsun sonrasında kahvaltı saati bekliyorsun ama o saat gelince de sen yiyemiyosun tatlı isteğini sıfırlamak ne kelime eksilere dusuruyo akşama kadar da 3 3.5 litre su içtin mi hayırlı olsun o zamanda açlık hissi olmuyo ben yiyorum ama ihtiyaçtan değil yemezsem şekerim düşer bayılırım diye yiyorum onlarda da salata et köfte granola yulaf vs ama onları bile yerken diyosun ki Allah'ım ne yedim de bu kadar doydum salı günü tartı günüm bakalım nolacak
EtmeZ tabiFayda etmiyormuş
Güzel bı sonuç gelirse söz atarım yürüyüş yapiyodum kizkm hasta olunca bırakmak zorunda kaldım üstüne bı de arka disler cikiyo anam ağladı 1 aydan beri mahvoldumAtarsın tartini
Yol uzun kaptanım dur bakalım kaç kutu kullanicam 45 günlük kutuyla 4-12 kg arası veriyomussun ben ne kadar vericem bakalimIyi bakalım hayırlı olsun istedigin hedefe ulasman dileğiyle
Tamam ses etmiyom
Hadi bakalim sende verirsin insaAllahYol uzun kaptanım dur bakalım kaç kutu kullanicam 45 günlük kutuyla 4-12 kg arası veriyomussun ben ne kadar vericem bakalim
Aaa üzmeyin eşimi
Dedim bir selam verir ama etiket yapmadan selam vermezlerYinemi
İyiyim senden naber
Sen onun yerine yemezsin -3le gelir kazanirsinizAaa üzmeyin eşimi
Şimdi kendini yemeğe falan verir üzüldüm diye
Evet hemenAaa üzmeyin eşimi
Şimdi kendini yemeğe falan verir üzüldüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?