- 30 Ocak 2013
- 29.478
- 43.959
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.241
Keyifli okumalar canımVala öyle oldu heeoturdum camın önüne kitap okuyorum
Ne yiyorsunBende yemek yiyorum
Sağol canımKeyifli okumalar canım
Sagol canimNe yiyorsunafiyet olsun ben de kendime ne yapcam hic bilmiyorum kabak canım cekiyor da yok
Bende millet gibi kebap yiyemem tabi acıkınca bakıcamSagol canim
Nemi yiyorum millet gibi kebap degil
Bibersosu vardi domatesli acilı,ekmek ayran
WayyysAnnem termale gidiyormus arkadasinla
Aaa cok guzel fikir...bem de erik marmwlati karistirayim bakiimKızılcık kaynatmıştım,kahve yanına madensuyu koyuyorum normalde ama kızılcıkla madensuyunu karistirdim
Masallah...Ne guzel15 gündür ağzıma rafine şeker koymadım kızlar normalde tatlı ve çikolata delisi olan ben şu an canım gram istemiyor. Sanırım ben bu diyet işini kafada bitirdim
Casirlar utulencek kazlancak ama daha tam kurumadilar.cocuklar yikancak ama futbola gidip geldikten sonra.aksama yorulqcqgim.helsi beni bekler.Bilmemmakinaya çamaşır attim daha sonra bir makina daha yikicam bulasiklari dizdim tekrar doldurdum makinayı.
Balkonu topladım süpürdüm sildim. Şimdi az dinleneyim çamaşır katlicam.
Ortalığı süpürüp silcem banyo wc yikicam lavabo yikicam. Sonra çocukları yikicam yarın okul var
Ayy ayip olmus .ah bu kocanEylül bu aralar cok huysuz delirtiyor beni herkesle gitmek istiyor,ağlıyor,bağriyor,dün markete giderken yengenin birine bitane tekme atti sonra babam dedi dedi,bende şok oldum ama hakkaten o kadina vur dedi evde bende bagirdim cocuga ögretme diye,kadın dondu kaldi bende eylülün kıçına vurdum birdaha büyüklerine o sekilde vuramazsin dedim,kadin arkamdan soylenmis komsuya bak babasi öğretmis dedigini duydum
Aynen asla unutmuyorlar...Adamlar cocuk ciddiye almaz diye herseyi söylüyorlar ama cocuklar babalarından kapıyor hemen uygulamaya geciyor kötü olmus tekrarlanmaz inşallah
Ne guzel.Vala öyle oldu heeoturdum camın önüne kitap okuyorum
Filizden kaçmaz filiz kül yutmazHemende gör
Sağol canım
Kemiklerin Şifresi-Simon BeckettWayyys
Aaa cok guzel fikir...bem de erik marmwlati karistirayim bakiim
Masallah...Ne guzel
Casirlar utulencek kazlancak ama daha tam kurumadilar.cocuklar yikancak ama futbola gidip geldikten sonra.aksama yorulqcqgim.helsi beni bekler.
Ayy ayip olmus .ah bu kocan
..
Aynen asla unutmuyorlar...
Ne guzel.Ne okuOrsun?
Sevmedigim icin Afiyet olsunDiyet yemwgi deniyorum guzel olursa yazarim
Pirasa sevenler icin
2deri bir kemikmi kaldinki bunu okuyosun
O günler gelir mi ki2deri bir kemikmi kaldinki bunu okuyosun
Hehehehh nolduuuUykular haram oldu
Aaa nedenUykular haram oldu
Bilmemki gelirmiO günler gelir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?