- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.601
Akıllılarıda görüyozHe akıllı olup napcaz
Tamam çaktırmaOģlanın okul pantalonu (siyah) yıkarken görmedim banyodan sanırım camasirsuyu damlamış,ama beline 2 3 nokta bende siyah boyayla boyadim
Burasida ayni kapkaranlik bir havaHava nasıl bulanık izmirde
Sweet kapatti yawwTamam çaktırma
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım fırsatın varsa az kıvrıl uyu
ISte bizimkinler yanlız diye bizle oynamak istiyor haklı olarak,ama bizimde işlerimiz oluyor bazen git artik eylul yeter diye bağriyorum
Hep aklımda siniz kaptanım kızlar ne yaptı acep diyorum anca çocukları yolladım şimdi düştüm ben dikiş kursuna başladım bugün yağmurlu şemsiyem kırıldı
Arada uğra canimHep aklımda siniz kaptanım kızlar ne yaptı acep diyorum anca çocukları yolladım şimdi düştüm ben dikiş kursuna başladım bugün yağmurlu şemsiyem kırıldıçıkamadım akşama çocuklarla anca eve düşüyorum hiç fırsatım olmuyoki girip bakmaya bugün evdeyim bakım naptınız dedim
Ben iyiyim şükür,ev tadilatta ustalarla uğrasiyorum,onlara çay yemek derkenNasılsınız girdim direk ilk sayfaya gittim bakayım bakayım kimler ne varmış ne almış diye
Sağlığında kilolarimda yerinde 67 oldum ya laArada uğra canim
Semsiye isteseydin ben verirdim sana
Allaj kolaylik versin insaAllah saģlığın yerindeyse gerisi önemli degil
Günaydın canım guzel eksi tebriklerHerkese günaydııon kontrol tartı 67,7 sonunda kırdım şu 68 i
Oh miss iyice kış gelmeden bitse de kışın zor olur karışıklık ama mis gibi tertemiz oturursun kış boyu az kaldı incirlerden sonra bı oturamadin desene olsun sağlık olsun Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallahBen iyiyim şükür,ev tadilatta ustalarla uğrasiyorum,onlara çay yemek derken
Fazla almamışsın dengeli yersen eski haline dönmezsinSağlığında kilolarimda yerinde 67 oldum ya labu kiloları sabit tutmak ateşi elinde tutmaya benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?