- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.621
Amin insaAllah canim sagolOh miss iyice kış gelmeden bitse de kışın zor olur karışıklık ama mis gibi tertemiz oturursun kış boyu az kaldı incirlerden sonra bı oturamadin desene olsun sağlık olsun Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah
O dengeli nasıl olacak cozecem yakında sanırım az biraz yesem hemen cuk diye alıyorum üç gün yemiyorum anca nolcek böyle haftani iki günü serbest gibi bişey oluyo böylede mutlu olamıyorum kiFazla almamışsın dengeli yersen eski haline dönmezsin
2gün yiyince dengele iste canim,az ye sık ye,kasma kendiniO dengeli nasıl olacak cozecem yakında sanırım az biraz yesem hemen cuk diye alıyorum üç gün yemiyorum anca nolcek böyle haftani iki günü serbest gibi bişey oluyo böylede mutlu olamıyorum kiben kiloları verince eski düzen yiyecektir dahada almicaktim aklımca
Ahaa dedim iste azonce
Noldu gene suratını essek tepmis
Yakındır sıkılıyorum 60 a düşersem eğer bir beş kiloda esneklik payı olur sonra daha da almam dururum yerimde 65 te2gün yiyince dengele iste canim,az ye sık ye,kasma kendini
Yada yeee gene gel buraya sisko ol
Güle güle kullan afiyetle iç kayfeleriB BitterCikilata M Mavi Menekse
Ortaklarım kahve makinam geldi hadi bekliyorum kahve severleri hepiciğinizi
Klasik kahvaltıda idolümsünAma süper gidiyosunuz valla herkes iller vermiş B BitterCikilata benim gibi bir ileri iki gerikız bitter klasik kahvaltıya seninde adım atman gerekli bence
Çok konuşursanız çeneleri düşmüşDaha 16 sayfası var
NoldiGünaydın
Günaydın bayanlar, 70.2 çıktım. Cuma 69.1 dim . Nasıl oldu ki böyle , regl günüm yaklaşıyor o yüzden olabilir mi vücudum çok şiş hissediyorum. Sabah 70.2 yi görünce çöktüm resmen ya
Günaydın
Günaydın
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın kızlar iyi haftalar
Günaydın güzelliklerGünaydın canım
Elim kaymıştır
Benim de çok uykum varAy nasıl uykum var kızlar
Bizimkiler de aynı canım geçen ay su fatutasi 500 gelmişSalonun şuan yeri komple oyuncak. Ben uyursam kesin mutfağa veya banyoya gidip suyla oynar kız değil kurbağa doğurmuşum
Sıkılırsa gelip beni kaldıracak beraber oynayalım diye. Bide beni uyurken görmek istemiyor galiba gözümü kapadımmı uyandırıyor beni uyumamdiye
Kendide oynuyor ama benim peşimde hep hangi odadaysam peşimden geliyor oyuncaklarıyla beraber
Bursa da aynı ya sabah ne güzel uyuyordum saati 6 sanip 1 saat daha uyucaktim ama megersem tam vaktin dr uyanmışim alarm çalmaya başladıHava nasıl bulanık izmirde
İyiyiz canım sen nasılsınNasılsınız girdim direk ilk sayfaya gittim bakayım bakayım kimler ne varmış ne almış diye
Günaydın tebrikler canımHerkese günaydııon kontrol tartı 67,7 sonunda kırdım şu 68 i
Günaydın canımGünaydın bayanlar, 70.2 çıktım. Cuma 69.1 dim . Nasıl oldu ki böyle , regl günüm yaklaşıyor o yüzden olabilir mi vücudum çok şiş hissediyorum. Sabah 70.2 yi görünce çöktüm resmen ya
Gelene kadar bir sayfa daha eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?