Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin insaAllah canim sagol
Biterse rahatlariz

Fazla almamışsın dengeli yersen eski haline dönmezsin
O dengeli nasıl olacak cozecem yakında sanırım az biraz yesem hemen cuk diye alıyorum üç gün yemiyorum anca nolcek böyle haftani iki günü serbest gibi bişey oluyo böylede mutlu olamıyorum ki ben kiloları verince eski düzen yiyecektir dahada almicaktim aklımca

2gün yiyince dengele iste canim,az ye sık ye,kasma kendini
Yada yeee gene gel buraya sisko ol

2gün yiyince dengele iste canim,az ye sık ye,kasma kendini
Yada yeee gene gel buraya sisko ol
Yakındır sıkılıyorum 60 a düşersem eğer bir beş kiloda esneklik payı olur sonra daha da almam dururum yerimde 65 te şimdide öyle bir hesap yapiyom kafamda işte fakirin ekmeği umut benimkide hep yemek yeme dilediğim kara yemek

Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle

Günaydın kızlar iyi haftalar

Günaydın canım
Günaydın güzellikler
M MissHayaLet karanfilin günaydınına bunu atmıssin
Elim kaymıştır dünkü gülmekten kaldı zaar
Ay nasıl uykum var kızlar
Benim de çok uykum var
Bizimkiler de aynı canım geçen ay su fatutasi 500 gelmiş
Hava nasıl bulanık izmirde
Bursa da aynı ya sabah ne güzel uyuyordum saati 6 sanip 1 saat daha uyucaktim ama megersem tam vaktin dr uyanmışim alarm çalmaya başladı
Nasılsınız girdim direk ilk sayfaya gittim bakayım bakayım kimler ne varmış ne almış diye
İyiyiz canım sen nasılsın
Herkese günaydııon kontrol tartı 67,7 sonunda kırdım şu 68 i
Günaydın tebrikler canım

Günaydın bayanlar, 70.2 çıktım. Cuma 69.1 dim . Nasıl oldu ki böyle , regl günüm yaklaşıyor o yüzden olabilir mi vücudum çok şiş hissediyorum. Sabah 70.2 yi görünce çöktüm resmen ya
Günaydın canım
Arťın evet fazla stres yapma cumaya regli olursan ödemlerin iner,detoks suyu falan yap,karanfil,tarcin,elma,maydanoz gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…