- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #118.641
Geçmiş yaptım da
Lan üzüldüm basın agriyor diye manyakmi neGeçmiş yaptım da
Oooo Afiyet olsunÇoktannnn uyandım evi topluyom
Kayfe hazır hadi gel
Nasıl tepmis sağdan mi soldan miNoldu gene suratını essek tepmis
Günaydın canımGünaydın
İnşallah canım arkadaşım ben nerde kiriyorumda zincirleri nerdeyse zincirleri bile yiyecem 60 a düşmeye karar verdim ki dilediğim gibi yiyeyim yaa bu ne sabit kalamiyorum 67 oldum bittoGüle güle kullan afiyetle iç kayfeleri
Klasik kahvaltıda idolümsün
Sorma ya dur inşallah senin gibi zincirleri kırcam
Ödem vardır canımGünaydın bayanlar, 70.2 çıktım. Cuma 69.1 dim . Nasıl oldu ki böyle , regl günüm yaklaşıyor o yüzden olabilir mi vücudum çok şiş hissediyorum. Sabah 70.2 yi görünce çöktüm resmen ya
Günaydın ne oldu canımGünaydın
Ohaaa bee zincirleride rahat birak dislerin kırilmasin yerkenİnşallah canım arkadaşım ben nerde kiriyorumda zincirleri nerdeyse zincirleri bile yiyecem 60 a düşmeye karar verdim ki dilediğim gibi yiyeyim yaa bu ne sabit kalamiyorum 67 oldum bitto
Dalga geciyor beGünaydın ne oldu canım
Hep mücadele kaptanım hep mücadeleGünaydın güzellikler
Elim kaymıştırdünkü gülmekten kaldı zaar
Benim de çok uykum var
Bizimkiler de aynı canım geçen ay su fatutasi 500 gelmiş
Bursa da aynı ya sabah ne güzel uyuyordum saati 6 sanip 1 saat daha uyucaktim ama megersem tam vaktin dr uyanmışim alarm çalmaya başladı
İyiyiz canım sen nasılsın
Günaydın tebrikler canım
Aynen ödem için çay filan hazırlayayım bol su filanGünaydın canım
Arťın evet fazla stres yapma cumaya regli olursan ödemlerin iner,detoks suyu falan yap,karanfil,tarcin,elma,maydanoz gibi
Deveyi hamuduyla yiyecemOhaaa bee zincirleride rahat birak dislerin kırilmasin yerken
Dün çok güldüm ya yanaklarım agrimis ondanSaģlı solluysa demekki
Susak bende birşey oldu sandımGeçmiş yaptım da
Daha ne yqpcan iki ileri bir geri kırdın kırdın arada zincirde yerik herşeyi yiyoruk nasılsaİnşallah canım arkadaşım ben nerde kiriyorumda zincirleri nerdeyse zincirleri bile yiyecem 60 a düşmeye karar verdim ki dilediğim gibi yiyeyim yaa bu ne sabit kalamiyorum 67 oldum bitto
Ohhh afiyet olsun ben bitirdim kahvemiÇoktannnn uyandım evi topluyom
Kayfe hazır hadi gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?