- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.141
Antibiyotik tedavisi verdi tarhana çorbası yaptı eşim ondan içtim ağrı kesiciler serum iyi gekdi sanırım ağrım kesildi nerdeyse Sağol kuzumMevsim geçişi hastalığı sende nasip aldın desene
Tekrar geçmiş olsun
Bol ıhlamur c vitamini et suyu çorba iç çabucak iyileşirsin
İlaçları aksatma ılık bi duş al üstüne uyuAntibiyotik tedavisi verdi tarhana çorbası yaptı eşim ondan içtim ağrı kesiciler serum iyi gekdi sanırım ağrım kesildi nerdeyse Sağol kuzum
Yok canım mesela hafif bir şeyler yapmak değil. Evde mesela işim yoksa oturuyorsam acıkıyorum ama işte öyle değil dışarıdan bir şey söylemem gerekiyor Abur cubur için o yüzden de sipariş vermeyince yemiyorumBen de
Ama calisirken dw gozum donuyor ,kendime salata ya da özel diyet yemeği yapacak vaktim yok cok yoruluyorum ,isyerinde ikram ediyorlar,oglen ne buldumsa yiyorum,aksam yemeği de gec kaliyor falan vs vs vs vs diyordum.
Bunlar hep bizim bahanelerimiz tatlim.evde kaldiğin gunler kendine ozel hafif birseyler yap bence
Bugün sipariş alamadım..ehliyet ve nüfus cüzdanları yenileme işi vardı...bir de maliye ye bu siparişler için dilekçe verdik...ordan koşa koşa gel yemek yap .. kızlar,ev temizliği çamaşır derken bittim birazÇok mu sipariş var
Yasal olarak mı satış içinBugün sipariş alamadım..ehliyet ve nüfus cüzdanları yenileme işi vardı...bir de maliye ye bu siparişler için dilekçe verdik...ordan koşa koşa gel yemek yap .. kızlar,ev temizliği çamaşır derken bittim biraz
Afiyet olsun... yeşil çay i hatırladım bak..Kahvaltı - Mercimekli omlet, 2 salatalık,1 domates 5 küçük kuru kayısı
Ara - 1 avuç üzüm
Akşam - balık buğlama,salata , 5 adet üzüm
Su 3+
Yeşil çay 1
E Elif_Eylul
M Mavi Menekse
İnstagram hesabını isteKızlar benim spor hocasının maniti yokmuş şimdi sıra geldi bu tombik tospik halim ile adamı nasıl etkileyeceğim
Gecmis olsun canım Rabbim sifa versinFiliz hastanedeydim geceden öğlen geldim ama kötüydüm yeni yeni toparladım sancım azaldı
5 adet üzüm çok olmuş yaKahvaltı - Mercimekli omlet, 2 salatalık,1 domates 5 küçük kuru kayısı
Ara - 1 avuç üzüm
Akşam - balık buğlama,salata , 5 adet üzüm
Su 3+
Yeşil çay 1
E Elif_Eylul
M Mavi Menekse
Normalde devlet kadinlarin evden bu işi yapmasina müsade ediyor ama şikayet falan olursa belge bulunması açısından...yıllık 250 bine yakin kazanınca vergi dilimi oluyormuşYasal olarak mı satış için
İş biter mi hiç
Sağol canımGecmis olsun canım Rabbim sifa versin
250 de iyi paraNormalde devlet kadinlarin evden bu işi yapmasina müsade ediyor ama şikayet falan olursa belge bulunması açısından...yıllık 250 bine yakin kazanınca vergi dilimi oluyormuşbenimki çerez parası gibi bişey
Eminsin dimi hoca bu sefer kiTakipleşiyoruz
Ahahah eminimEminsin dimi hoca bu sefer ki
Cok cok gecmiş olsunKanım pis olmuş
Sağol kuzumCok cok gecmiş olsunRabb'im şifa eylesin
Geçmiş olsun cnmKaç gündür ateşleniyordum dün sancılandım dayanamayıp gittik kanımda enfeksiyon varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?