Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mevsim geçişi hastalığı sende nasip aldın desene
Tekrar geçmiş olsun
Bol ıhlamur c vitamini et suyu çorba iç çabucak iyileşirsin
Antibiyotik tedavisi verdi tarhana çorbası yaptı eşim ondan içtim ağrı kesiciler serum iyi gekdi sanırım ağrım kesildi nerdeyse Sağol kuzum

Antibiyotik tedavisi verdi tarhana çorbası yaptı eşim ondan içtim ağrı kesiciler serum iyi gekdi sanırım ağrım kesildi nerdeyse Sağol kuzum
İlaçları aksatma ılık bi duş al üstüne uyu

Yok canım mesela hafif bir şeyler yapmak değil. Evde mesela işim yoksa oturuyorsam acıkıyorum ama işte öyle değil dışarıdan bir şey söylemem gerekiyor Abur cubur için o yüzden de sipariş vermeyince yemiyorum

Çok mu sipariş var
Bugün sipariş alamadım..ehliyet ve nüfus cüzdanları yenileme işi vardı...bir de maliye ye bu siparişler için dilekçe verdik...ordan koşa koşa gel yemek yap .. kızlar,ev temizliği çamaşır derken bittim biraz

Yasal olarak mı satış için
İş biter mi hiç

Yasal olarak mı satış için
İş biter mi hiç
Normalde devlet kadinlarin evden bu işi yapmasina müsade ediyor ama şikayet falan olursa belge bulunması açısından...yıllık 250 bine yakin kazanınca vergi dilimi oluyormuş benimki çerez parası gibi bişey

Normalde devlet kadinlarin evden bu işi yapmasina müsade ediyor ama şikayet falan olursa belge bulunması açısından...yıllık 250 bine yakin kazanınca vergi dilimi oluyormuş benimki çerez parası gibi bişey
250 de iyi para

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…