Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kardeşi kalacak kadar yakınsa oda git gel diyebilir
O yokken 2 yumurta kırar yersin ama onun için sofra haxırlıcan evde biri olunca insan rahat nasıl etsin gelde anlat anlamayanlara
Öyle canım...bakalım bir hafta geçsin...idrak yolu enfeksiyonu devam ederse mala anlatır gibi anlatacam artık

Afiyet olsun canım

Öyle canım...bakalım bir hafta geçsin...idrak yolu enfeksiyonu devam ederse mala anlatır gibi anlatacam artık
Arada yemekleri tuzlu acı yap beğenmesin kendi gitsin dünden kalan salatayı ikram et
Bide kahvaltıyı hazırlama kocan hazırlasın
Sıcak suyu kapat soğuk duş alsın faturayı ödeyemedik de klimayı açma totosu donsun

Ay valla insana yük eşin için değil daha çok seni etkiliyor uzun kalmalar insana yorgunluk stresten başka birşey bırakmıyor Allah kolaylık versin canim

Anammmm

Pazar pazartesi evdeydi..eşim de..kalkmadim 11 e kadar..o saate kadar bekledi.sonra eşim geldi acıkmis diye
Ya bilemedim canım esinle beraber mutfağa girip hazırlayabilirdi en doğrusunu yasayan bilir Rabb'im dogru yola yönetsin

Evet ya bu kahvaltı işine bende takıldım

Ohaaa lan kötü kaynana olur senden hee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…