- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.741
Öyle canım...bakalım bir hafta geçsin...idrak yolu enfeksiyonu devam ederse mala anlatır gibi anlatacam artıkYani kardeşi kalacak kadar yakınsa oda git gel diyebilir
O yokken 2 yumurta kırar yersin ama onun için sofra haxırlıcan evde biri olunca insan rahat nasıl etsin gelde anlat anlamayanlara
Afiyet olsun canım18 Ekim menü
Sabah sucuklu bir yumurta
Bir bardak çay bir dilim keçi peyniri 3 zeytin yarım avakado sos bir dilim kızarmış ekmek.
oglen kahve meyveli yoğurt 5 kaju.
akşam 6 kaşık susuz barbunya 4 kaşık bulgur pilavı bir kase yoğurtlu semizotu.
su 2 litre oldu E Elif_Eylul @Ysmn52
Arada yemekleri tuzlu acı yap beğenmesin kendi gitsinÖyle canım...bakalım bir hafta geçsin...idrak yolu enfeksiyonu devam ederse mala anlatır gibi anlatacam artık
Valla zor oluyor bir haftadır evde misafir vardı ben bende değildim ALLAH kolaylık versin canımEşime dedim ben bunu. O da ailesi ile benim aramda
Ay valla insana yük eşin için değil daha çok seni etkiliyor uzun kalmalar insana yorgunluk stresten başka birşey bırakmıyor Allah kolaylık versin canimÖyle canım...bakalım bir hafta geçsin...idrak yolu enfeksiyonu devam ederse mala anlatır gibi anlatacam artık
Sağol bebemAfiyet olsun canım
AnammmmArada yemekleri tuzlu acı yap beğenmesin kendi gitsindünden kalan salatayı ikram et
Bide kahvaltıyı hazırlama kocan hazırlasın
Sıcak suyu kapat soğuk duş alsın faturayı ödeyemedik de klimayı açma totosu donsun
En sonunda hasta oldunValla zor oluyor bir haftadır evde misafir vardı ben bende değildim ALLAH kolaylık versin canım
Ya bilemedim canım esinle beraber mutfağa girip hazırlayabilirdi en doğrusunu yasayan bilir Rabb'im dogru yola yönetsinPazar pazartesi evdeydi..eşim de..kalkmadim 11 e kadar..o saate kadar bekledi.sonra eşim geldi acıkmis diye
Evet ya bu kahvaltı işine bende takıldımArada yemekleri tuzlu acı yap beğenmesin kendi gitsindünden kalan salatayı ikram et
Sıcak suyu kapat soğuk duş alsın faturayı ödeyemedik de klimayı açma totosu donsun
Benimde bende incir kemiriyorum bak yarım inciri yazmayı unutmuşumCanım browniii isti hiç yapmadım bol çikolıuuuu
Ohaaa lan kötü kaynana olur senden heeArada yemekleri tuzlu acı yap beğenmesin kendi gitsindünden kalan salatayı ikram et
Yapsana yiyekCanım browniii isti hiç yapmadım bol çikolıuuuu
Ben yapıyordum diyetten önce mutlaka cuma deneCanım browniii isti hiç yapmadım bol çikolıuuuu
Taze vereyim sanaBenimde bende incir kemiriyorum bak yarım inciri yazmayı unutmuşum
Ohaaa lan köti kaynana olur senden hee
Yapamda tarif gerekYapsana yiyek
Yok kız olsun taze çok yiyorumTaze vereyim sana
Oğlu da var yandı gelinOhaaa lan kötü kaynana olur senden hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?