Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah seni arada oluyor öyle ya insan biraz dinlenme günü yap bence
Canlı taze yeni doğranmış salata olursun
2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım

2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım
Mantimı ay
Kaynin neden 3ay kaliyorki sizde baskasi yokmu

Yaaaa 3 ay da az değil neden kalıcak ki
Maşallah gelsin

Mantimı ay
Kaynin neden 3ay kaliyorki sizde baskasi yokmu
Burada staj yapacak.
Çalışacağı dükkan 3 aya bitecekmis...
Abisinin evi olunca rahat hissetti herhalde ama bizi olumsuz etkiliyor tabi biraz...ben gece gündüz çalışma şeklim değişiyor küçük kızım var ona koş buna koş

Abisinin evi rahat olabilir ama dedigin gibi sen ve cocugun var sacma

Yaaaa 3 ay da az değil neden kalıcak ki
Maşallah gelsin

Burada staj yapacak.
Çalışacağı dükkan 3 aya bitecekmis...
Abisinin evi olunca rahat hissetti herhalde ama bizi olumsuz etkiliyor tabi biraz...ben gece gündüz çalışma şeklim değişiyor küçük kızım var ona koş buna koş

Demene gerek yokki,insanda farkındalık olmasi lazim,yanliş bekar bir bireyin sizde kalmasi yanliş
Evliysede yanlis
Bekar bende böyle düşünüyorum ama vicdanen de ben mi yanlışım acaba diye sorguluyorum...mutsuzum kaptanım baklava yesem mi

Rabb'im kolaylık versin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…