- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.701
2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırımAllah seni arada oluyor öyle ya insan biraz dinlenme günü yap bence
Canlı taze yeni doğranmış salata olursun
Aman uyusunda büyüsün 1.53buçuk olsun insaAllahBırak kızçeyi
Mantimı ay2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım
Yaaaa 3 ay da az değil neden kalıcak ki2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım
Bende sokaga cıktım arayim bakam nerdelerGidemde koca danamı okuldan alam
Burada staj yapacak.Mantimı ay
Kaynin neden 3ay kaliyorki sizde baskasi yokmu
Abisinin evi rahat olabilir ama dedigin gibi sen ve cocugun var sacmaBurada staj yapacak.
Çalışacağı dükkan 3 aya bitecekmis...
Abisinin evi olunca rahat hissetti herhalde ama bizi olumsuz etkiliyor tabi biraz...ben gece gündüz çalışma şeklim değişiyor küçük kızım var ona koş buna koş
Yaaaa 3 ay da az değil neden kalıcak ki
Maşallahgelsin
FarkedememekYalnız değilsin
Aynen eşim de hak veriyor da desek yanlış anlar diyorAbisinin evi rahat olabilir ama dedigin gibi sen ve cocugun var sacma
Demene gerek yokki,insanda farkındalık olmasi lazim,yanliş bekar bir bireyin sizde kalmasi yanlişAynen eşim de hak veriyor da desek yanlış anlar diyor
Gecmiş olsun canımParmağı aciyormus akşam krem sürdüm bugünde surcem sabah iyi gibiydi
Nerden geldi aklına böyle bir betimlemeNe bilim ki bugün sirke ve tuzu önceden eklenmiş ve pörsümüş kış salatası gibiyim
BekarDemene gerek yokki,insanda farkındalık olmasi lazim,yanliş bekar bir bireyin sizde kalmasi yanliş
Evliysede yanlis
Rabb'im kolaylık versin canım2 gün mantı yapacağım sonrası pastadan devam pazartesi ye kadar ..bi de şeeey kaynım bizde kalıyor ve 3 ay kadar kalacakmış ondan bi tadım kaçtı sanırım
Aşk ağlatır dert söyletir hesabıNerden geldi aklına böyle bir betimleme
Sağolasın canımRabb'im kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?