- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.721
Ben hep acıdıklarımdan kazıgi yedigim icin artık böyle seyler uzak geliyor banaBekarbende böyle düşünüyorum ama vicdanen de ben mi yanlışım acaba diye sorguluyorum...mutsuzum kaptanım baklava yesem mi
Bence yanlıs değilsin herkesin kendine göre düzeni var eminim beklenti icine de girecekler yemek camasır vs anne evinden geliyorsaBekarbende böyle düşünüyorum ama vicdanen de ben mi yanlışım acaba diye sorguluyorum...mutsuzum kaptanım baklava yesem mi
Kız şundan pay biç,gecen 4usta çalıştı 6kisi yemege geldiler,ama zaten ben zor yemek yapiyorum,6kisi onlar 4kişi biz kızdım haliyleBence yanlıs değilsin herkesin kendine göre düzeni var eminim beklenti icine de girecekler yemek camasır vs anne evinden geliyorsa
İnsanlık hali hasta olur yemek yapamaz esine anlattığı gibi derdini anlatamaz yemek konusundan o yuzden girdimKız şundan pay biç,gecen 4usta çalıştı 6kisi yemege geldiler,ama zaten ben zor yemek yapiyorum,6kisi onlar 4kişi biz kızdım haliyle
Ki 3ay boyunca insan kalcak,yemegini geç zaten eve yapiyosun 1kisiden bisey olmaz,ama evde rahat gezemezsin giyinemezsin ev senin gibi olmaz
Öyle bence de...ama işte insanlarrr...Ben hep acıdıklarımdan kazıgi yedigim icin artık böyle seyler uzak geliyor bana
Baklava konusunda 1dilim yersen eger bol salata yiyebilirsin aksama
Evet anne evindeydi..yemek tabiki.mesela benim eşim kahvaltı yapmaz ama kaynım için kalkıp hazırlıyorum...Bence yanlıs değilsin herkesin kendine göre düzeni var eminim beklenti icine de girecekler yemek camasır vs anne evinden geliyorsa
Donunu kilodunuda kendisi alıp katlasin atsin bizahmetEvet anne evindeydi..yemek tabiki.mesela benim eşim kahvaltı yapmaz ama kaynım için kalkıp hazırlıyorum...eşime çamaşırlara dokunmam halledin kendiniz dedim...
Bu durumun sıkıntısını benim ailem sizler herkes hemen fark ediyor ama onların umrunda değilDonunu kilodunuda kendisi alıp katlasin atsin bizahmet
Cok üzgünüm bu durum cidden sinir bozucuBu durumun sıkıntısını benim ailem sizler herkes hemen fark ediyor ama onların umrunda değilbu sınır ediyor beni..kalabilir miyim diye sormadı bile yani
Ben olsam hazırlar mıydım bilmiyorum acıkcasıEvet anne evindeydi..yemek tabiki.mesela benim eşim kahvaltı yapmaz ama kaynım için kalkıp hazırlıyorum...eşime çamaşırlara dokunmam halledin kendiniz dedim...
Iste biz karsıdan konuşuyoruz,misafir olsa tamam ama hergün biryerden sonra patlak verir veriyorBen olsam hazırlar mıydım bilmiyorum acıkcasıbir kere alısırsa hep ister cunku
Evet öyle 3 aylık bir süre az değil en basından nasıl düzen olursa öyle devam eder bir kere neye alısırsa yapmayınca yapmadı olurIste biz karsıdan konuşuyoruz,misafir olsa tamam ama hergün biryerden sonra patlak verir veriyor
Öyle canım bakalım tahammül noktamı aşarsa bişeyler kimse kırılacak üzülecek demeyeceğim artıkCok üzgünüm bu durum cidden sinir bozucu
Keske kaynın farkinda olsa,karşısındaki abisi olabilir,ama abisi onun islerini yapmıcak sen yapicaksın
Gitsin 3 ay sonra gelsin canım ev hali eşinle konuş benceBurada staj yapacak.
Çalışacağı dükkan 3 aya bitecekmis...
Abisinin evi olunca rahat hissetti herhalde ama bizi olumsuz etkiliyor tabi biraz...ben gece gündüz çalışma şeklim değişiyor küçük kızım var ona koş buna koş
Ben olsam hazırlar mıydım bilmiyorum acıkcasıbir kere alısırsa hep ister cunku
Mendil sanan ben sok
Ahahaha kendimizi anlatırken bilem yemek gibi anlatıyozNe bilim ki bugün sirke ve tuzu önceden eklenmiş ve pörsümüş kış salatası gibiyim
Akıllısını napcan onlar mantıklı ve sıkıcı olurlar napcan onlarıAllahim bitane akıllı yolla benim gibi
Eşime dedim ben bunu. O da ailesi ile benim aramdaGitsin 3 ay sonra gelsin canım ev hali eşinle konuş bence
Rahatlıkta bi yere kadar
Yani kardeşi kalacak kadar yakınsa oda git gel diyebilirEşime dedim ben bunu. O da ailesi ile benim aramda
Sağol kuzumGecmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?