- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.881
Ne meşhur sen bilinYazamadım kız mesajım yarım kaldı kız izin vermediki16 derece şuan bi kaç gün yağmurlu gösteriyor hmm bizde ne meşhur yaa
Heee okadar gerizekalıda degilim
Bnde mi 5-6 yıl olmulturCay kahve kac senedir sekersiz
Leslie mi bizim evden çıkmasınBu gece leslie bacı evinden çıkmasın bence
Bn hiç görüşmem tanımamBende onlardan bahsediyorum yoksa görüşmedigim kisinin bende bilmem tabi
Ama kadınada hişşş diye bağırmazsın sanırımBende kocamın arkadaslarinin karilarının isimlerini bilmiyorum
Spirallimisin sen ? Kaydırmışlardır ayağını bebeler o spiralin
Aayyy cok gıccııkk ben böyle insanlara laf sakmadan duramamBir piknikte karşılaştık orda birde demezmi ayfer var diye geldimbu arada ayfer ben oluyorum kendi kendine beni arkadaş edinmiş benim haberim yok ama
Yes babySpirallimisin sen ? Kaydırmışlardır ayağını bebeler o spiralin
Pişşşt dersin hey dersinAma kadınada hişşş diye bağırmazsın sanırım
Kalabalık ortamda olmuyor işte eşim birde büyümleri çok saygı duyuyorlar bende içimdeki akıllı hatunu arayıp bulup onunla tanıştırıyorum onları yoksa o kadar minnoş değilimAayyy cok gıccııkk ben böyle insanlara laf sakmadan duramam
Dimi yani mesela aloooo koltuktaki karııı falan dersin bencedePişşşt dersin hey dersin
He görüyoz her defasındaBen kafaya taktım mı daha fena seyler oluyor
Gündüz yemem ac kalırım aksam misafirliğe gitcem ilk gidiş ayıp olurbana gelen ilkinde yemese bende birsey ararım altında
Pişşşttt kırmızlı donliiiii hattaDimi yani mesela aloooo koltuktaki karııı falan dersin bencede
İşte ne gibi birşey istiyon yemelikmiNe meşhur sen bilin
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul N N E S L i
Tıkındıklarım
11:30 ekmeğin içi 1tokalı narlı peynirli salata
14:30 3-4 mercimek köfte 1 bardak ayran
Ara kahve 2 çiko
18:00 6-7 yk kabak yemeği 3-4 çatal makarna 3 yk yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?