- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.841
Kız vala evlendiğimizden beri hep ilk ben agırladım esim bile saskın biz davet edildik diyor adamSağol gaptanım
Ahaha benden 1 tanede burda varmış hep ben çağırırım illk tanışmaya genelde eşimin arkadaşlayıyla ailecek tanışırız o da hep eve çağırır bir bahtsız bedevi daha
Kalori için değil kız tadı için heheheSekeri azaltınca kalorisi azalmıyor ama neyse
Azcık birşey halka tatlısı yedim
C Chikolata_gozlumBelki yapmaz belli mi olur yeni gelin sonuctagerci kesin benden büyüktür bu da
Ben ilk defa bir kişiye gittim ilk tanışmaya kadın manyak bişey çıktı birde ramazanda çağırdı doğru dürüst yemek çıkarmadı sofraya bike o davet etmedi benim eşim beni çağırdı sofrayaKız vala evlendiğimizden beri hep ilk ben agırladım esim bile saskın biz davet edildik diyor adam
Görecek zaten bir daha etiketle bildirmeye gerek var mı
Afiyet olsun canımKahvaltı klasik işte yav yazdırmayın bana
Ara 1 avuç üzüm 3-5 tane nar
Akşam kapuska, salata, 1 bardak ayran
Su 3
E Elif_Eylul
M Mavi Menekse
Geçmiş yapıyoz her defasında aklına gelmeliydi benceGörmüş mesajimı
Aaa tövbe bismillahBen ilk defa bir kişiye gittim ilk tanışmaya kadın manyak bişey çıktı birde ramazanda çağırdı doğru dürüst yemek çıkarmadı sofraya bike o davet etmedi benim eşim beni çağırdı sofraya
Afiyet olsun canım senin mide kücük kesin ben karar verdimKahvaltı klasik işte yav yazdırmayın bana
Ara 1 avuç üzüm 3-5 tane nar
Akşam kapuska, salata, 1 bardak ayran
Su 3
E Elif_Eylul
M Mavi Menekse
Azcık birşey halka tatlısı yedim
Afiyet olsun canım senin mide kücük kesin ben karar verdim
Yarına hazırlık yaptım bir gün önceden yarın tamamen kalbine inmesinKalbime birşeyler olduuu
Tatlıyı yedin aldın enerjiyi 20.000 ne tamamlarsın sen11.000 de adımım var
Valla tövbe mövbe durum böyle oldu eşimin arkadaşıydı adam bana bişey göstermek için balkona çağırışı var hişşş bahele adınıda bilmiyomya diyeAaa tövbe bismillah
Leslie yaparuz ne edelimTatlıyı yedin aldın enerjiyi 20.000 ne tamamlarsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?