- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #119.861
Gözüme sokmaya gerek yok gördüm göreceğimi
No no
Bncede Bnm cüsseyle orantılı meselaAfiyet olsun canım senin mide kücük kesin ben karar verdim
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Tamam be iyilik yaramaz sizeGözüme sokmaya gerek yok gördüm göreceğimi
Adını nasıl bilmez yaValla tövbe mövbe durum böyle oldu eşimin arkadaşıydı adam bana bişey göstermek için balkona çağırışı var hişşş bahele adınıda bilmiyomya diye
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım senin mide kücük kesin ben karar verdim
Bende kocamın arkadaslarinin karilarının isimlerini bilmiyorumAdını nasıl bilmez yacok kotu olmus vala bir daha görüştünüz mü
Ben kafaya taktım mı daha fena seyler oluyorTeşekkür ederim canımnidem baya büyük yedimmi yerim kafaya taktımmı biter benim için
Klz yarın artık çarşamba yeme bee ne yicen yaaYarına hazırlık yaptım bir gün önceden yarın tamamen kalbine inmesin
Görüştüğün kişiyi bilirsin ama herhaldeBende kocamın arkadaslarinin karilarının isimlerini bilmiyorum
HahsjhsjsjajsValla tövbe mövbe durum böyle oldu eşimin arkadaşıydı adam bana bişey göstermek için balkona çağırışı var hişşş bahele adınıda bilmiyomya diye
Çayı şekersiz içicez bideSekeri azaltınca kalorisi azalmıyor ama neyse
Heee okadar gerizekalıda degilimGörüştüğün kişiyi bilirsin ama herhalde
Bu gece leslie bacı evinden çıkmasın benceLeslie yaparuz ne edelim
Gündüz yemem ac kalırım aksam misafirliğe gitcem ilk gidiş ayıp olurKlz yarın artık çarşamba yeme bee ne yicen yaa
Bir piknikte karşılaştık orda birde demezmi ayfer var diye geldimAdını nasıl bilmez yacok kotu olmus vala bir daha görüştünüz mü
Cay kahve kac senedir sekersizÇayı şekersiz içicez bide
Spirallimisin sen ? Kaydırmışlardır ayağını bebeler o spiralinNo no
Bncede Bnm cüsseyle orantılı mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?